Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd

prorocze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W trakcie logowania pisze mi "uwierzytelnianie jest chwilowo niedostepne." jezdzilem na hacksach - w sumie z glowa ale nigdy nic nie wiadomo. Czy jest obawa ze moje konto moglo zostac zbanowane? czy to poprostu chwilowy blad? pragne powiedziec ze gralem, wylogowalem sie na chwile i nie moglem sie juz zalogowac, a na innym koncie - kolegi - moge sie zalogowac.. o co moze chodzic? mial juz ktos tak? z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Masz zablokowane konto na około 2-4 godziny za hacki/szybkie wyjście z eventu

Jak uruchomisz grę przez Origin ominiesz tą blokade i będziesz mógł wejść do gry ale i tak cię kicknie za hacki ( jeźeli będziesz używał) ;D

Opublikowano

ok, wielkie dzieki, mam nadzieje ze to nie stala blokada :D mimo ze wszystko robilem z glowa, jednak gdzies cos poszlo nie tak ;p Dzieki za pomoc ; ]

Opublikowano

Jeżeli to by był ban to raczej perm i by było napisane przy logowaniu że dostałeś bana, co do hacków poczekałbym aż wyjdą nowsze wersje

Opublikowano

Hmmm Ciekawe zjawisko... Tez mam ten sam problem tylko ze nigdy nie czitowałem i po prostu grałem sobie na trybie Drag.... Po chwili wyrzuciło mnie i BOOOMMM!! nie moge odpalic

Opublikowano

To jest niestabilne tylko na serwerach APEX po wczorajszym "usprawnianiu serwerów" bo na CHICANE jeszcze tego nie wprowadzili....

To pewnie ma robić na coś w stylu Antyhacka

Na Apexie wywala za nic :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...