Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta San Andreas nie uruchamia się :0

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w tytule Gta S.A nie włącza się. Gdy klikne na ikone nic się nie dzieje. Robiłem reinstale, instalowałem na innym dysku i nic. Nie mam bibloteki Gta San Andreas User File, Gta S.A ostatni raz instalowałem (i działało) 1,5 roku temu.

Borykam się z tym problemem dłuuugi czas googlowałem i żaden z odnalezionych sposobów nie pomagał.

Za pomoc daje HIPER pakiet lik'ów xD

Opublikowano

Orginał [odpalany z płytki] czy crack?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Reset kompa, reinstall, jak dalej nie działa a masz WIN 7 to otwórz GTA ze zgodnością WIN XP. Miałem podobny problem. Ewentualnie aktualizacja sterowników Karty Graficznej lub Płyty Głównej. Chociaż nie sadze by w tym był problem :v .

sygnaturkarm.png

Opublikowano

sterownik nvidia <3 odpal sobie task managera (ctrl+alt+del) jeżeli proces gta_sa.exe pojawi się na ok 2s i zniknie to znaczy że zgadłem i musisz uruchamiać wszystko co z gta związane (samp/mta/single) jako administrator

Dokładnie, ale niemam hasła na administarotra i niemogę uruchomić :/

Jak pomożesz ustawić hasło na admina i pujdzie to masz 5 dni z limitem lików <3

Opublikowano

Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Może najlepszym rozwiazaniem bedzie pobranie GTA z neta i powinno działać, pewnie jakies pliki znikły, lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Może najlepszym rozwiazaniem bedzie pobranie GTA z neta i powinno działać, pewnie jakies pliki znikły, lub coś w tym stylu.

Też nie pomaga :(

Wiem, to dość dziwny problem :ninja:

Od roku szukam w necie i nic :huh:

Podwajam nagrodę za pomoc + sponsoruję serwer do sa-mp

Opublikowano

Proste wytłumaczenie. Na płycie mogły uleć dekonstrukcji jakieś istotne pliki, przez co system po prostu ich nie instaluje. Na chłopski rozum, płyta jest porysowana w miejscu najważniejszego skupiska danych, jeden plik nie przechodzi z płyty na komputer i chujnia, tzn. nie ma nic.

Opublikowano

Proste wytłumaczenie. Na płycie mogły uleć dekonstrukcji jakieś istotne pliki, przez co system po prostu ich nie instaluje. Na chłopski rozum, płyta jest porysowana w miejscu najważniejszego skupiska danych, jeden plik nie przechodzi z płyty na komputer i chujnia, tzn. nie ma nic.

Płytka z grą ? Jest czysta. 0 rys itd. -,-

[PS] Sciągałem z neta pirackie i ten sam problem :/

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witaj , miałem ten sam problem . Kiedyś również miałem gta SA i wszystko było okej . Również miałem skórkę win7 i to mi blokowało . Musiałem usunąć tą skórkę lecz miałem jakąś chujową i musiałem formata walnąć i nie wiem czy dzięki formatowi czy skórce mi zaczęło działać . Podsumowanie : Jeżeli wgrywałeś wcześniej jakieś mody czy coś to usuń je . Jeżeli to nie pomoże to usuń skórkę a jak nie format :)

messiff.png

Visca El Barca ! <3

Potrzebujesz pomocy PW !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...