Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać SAu-40?

Domi2533

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! :) Mam do was pytanie. :/ Jak grać SAu-40?? Tak tym czołgiem z głową przyklejoną do czołgu i z 2 dwoma ANTENKAMI NA UBRANIA! I proszę mi napisać jak on zarabia i jakie do niego polecacie mi działko :)

Opublikowano

Jak grać IV tierem TD ? Zależy z czym i kiedy. Jak jesteś na górze, nie martwisz się, że będziesz one shootem. Jeżeli nie, musisz trzymać się tyłów innych i starać się pomagać. Teraz, wybór działa. To także wpłynie na twój rodzaj rozgrywki. Z haubicą, wiadomo, nie pokampisz (celność, pozatym w coś V-tego nie wejdzie tak samo jak z bliska). Jeżeli jednak jeździsz z 75mm, możesz czekać jedynie na podświecenie. Wszelkie górki, krzaczki... Czekasz aż ci wyświecą, jak to TD'kiem. Co do zarobków ? To IV tier, nie spodziewaj się szału z zarobkami, ale wiadomo, na minus nie będziesz (chyba że pójdzie apteczka i zestaw, zabiją cie i będzie przegrana...).

Opublikowano

Mam ten sam ból... Tym cholerstwem bardzo trudno grać. Ja staram się trzymać tyłów i nie szarżować. Bardzo często taka taktyka zdaje egzamin.

Opublikowano

Nigdy ie graj plutony z innym 4 tierem bo zawsze rzuca na 5 i 6.

Graj sam wtedy jesteś top lub w środku.

Trzymaj się z tyłu po krzakach, nigdy nie bądź w pierwszej linii.

M dopiero do koniec grindu czołg przypadł do gustu.

DMG dobry około 150.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

osobiście czołgu nie polecam, mam na nim niby 20 bitew, średni exp to 520 tylko, gram nim jak prawdziwym TDkiem, krzaczki + lorneta, dosyłacz, skupiacz/siatka. Gra francuzkimi TDkami zaczyna się od VII tieru ;<

Opublikowano

@2UP: właśnie jak się gra tym samym tierem (warunek: nie może to być scout albo arta) To często wrzuca na max właśnie ten tier.
Czyli np. jak weźmiesz 2x KV-1 to jest duża szansa że wrzuci was na góre.
Ale nie wolno łączyć np. tak: KV-1 + AMX 12t (cięzki + scout, szansa ze wrzuci normalnie to 2-3%)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jeździj z haubicą, niedaleko od pierwszej linii, żebyś coś ugrał.
Ja tam lubię ten czołg, mam ace tankera, dobrze mi się nim grało :D
W przeciwieństwie do S-35Ca który dla mnie był mordęgą.

ARL V39 pewnie będzie lepszy, a dalej już tylko lepiej ;D
Pozdrawiam

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...