Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T26E4 SuperPershing vs JagdTiger 8.8

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam stoję przed pewnym wyborem. Co kupić T26E4 czy JgTiger 8.8 który czołg lepiej zarabia, (średnia na 1000 DMG oczywiście z premium) ewentualnie co myślicie o FCM50t. Zarówno czołgami średnimi jak i niszczycielami gram i mam opanowaną grę tymi pojazdami. Proszę nie kierować się ceną! T34, IS-6, Lowe już mam. Proszę też nie pisać głupot typu kup SP i premium. Premium mam na długi czas.

Opublikowano

JagdTiger 8.8 lepszy, w najbliższym czasie jeszcze buffa dostanie do zarobków :D

@offtop
Masz za dużo kasy

shoob.png

Opublikowano

Witam stoję przed pewnym wyborem. Co kupić T26E4 czy JgTiger 8.8 który czołg lepiej zarabia, (średnia na 1000 DMG oczywiście z premium) ewentualnie co myślicie o FCM50t. Zarówno czołgami średnimi jak i niszczycielami gram i mam opanowaną grę tymi pojazdami. Proszę nie kierować się ceną! T34, IS-6, Lowe już mam. Proszę też nie pisać głupot typu kup SP i premium. Premium mam na długi czas.

Nie wiem po co ci czwarty czołg premium ale to twoja kasa, więc rób z nią co chcesz.

W najbliższym patchu, SPG i TDki będą zarabiały więcej. Ja bym na twoim miejscu wziął JG88. Jeśli rzeczywiście masz opanowaną grę na niszczycielach to powinieneś całkiem spore ilości kredytów przywozić.

76561198001815076.png
Opublikowano

powiem tak sp i jg sa dobre na swoje strony np sp ma bardzo dobry pancerz a jg ma slaby ale za to reload ma szybki a o fcm to powiem tyle ze to tylko strata kasy na takie gowno papierowe...

Opublikowano

powiem tak sp i jg sa dobre na swoje strony np sp ma bardzo dobry pancerz a jg ma slaby ale za to reload ma szybki a o fcm to powiem tyle ze to tylko strata kasy na takie gowno papierowe...

>JGTiger ma słaby pancerz

Jebłem

FCM jest dobry na swój sposób, nie wypowiadaj się, jak się nie znasz.

Dobre działo, mobilny.

Nie znasz się

shoob.png

Opublikowano

Wszystko zależy czy lubisz niszczyciele. Jeżeli ci odpowiadają, bierz Jagd 8.8, jak nie to persa. Pozatym ten TD'ek to znakomity moneymaker. Jeżeli chodzi o FCM50t, dla mnie to osobista porażka. Nigdy nie kupiłbym tego czołgu. Moim zdaniem to kasa w błoto. Nie polecam !

Opublikowano

olek222 wez sie koles ogarnij gadasz a pewnie nawet z tym czolgiem stycznosci nie miales... jg niby ma dobry pancerz to dlaczego kazdy strzal w niego wchodzi...?

Opublikowano

olek222 wez sie koles ogarnij gadasz a pewnie nawet z tym czolgiem stycznosci nie miales... jg niby ma dobry pancerz to dlaczego kazdy strzal w niego wchodzi...?

Prazek3 weź się koleś ogarnij grałem tym czołgiem kilkanaście bitew na czyimś koncie + na testowym gdzie każdy sra goldem.

On ma słabą dolną płytę, a i ona potrafi odbić.

shoob.png

Opublikowano

Mam JgTigera i jeżeli mi będziesz próbował wmówić, że ma słaby pancerz, to cię wyśmieję w twarz.

Górna płyta kadłuba - 160mm pod kątem +/- 40 Stopni (daje jakieś 230mm pancerza...)

Nadbudówka ma 250mm i na tym tierze to na palcach jednej ręki ci mogę wyliczyć które są go w stanie przebić na odległości większe niż 150m.

Półka na dalekie odległości trudna do trafienia.

JgTiger dostanie buffa do zarobków, bierz Jadźkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...