Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co sądzicie o serwerach Survival+Gildie.

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Postanowiłem założyć ten temat ponieważ jestem ciekawy co sądzicie o serwerach Survival+Gildie,Moim zdaniem jest ich za dużo ciągle w dziale publikacje serwerów widzę mnóstwo codziennie jakieś 30 nowych serwerów Survival+Gildie. ;) Z tego 99% Takich serwerów to są zwykłe "Badziewia" Które padają po 2 dniach. ;)

Opublikowano

Gówno, na 99.9% są vipy, których osobiście na lubie, bo jest traktowany niczym "bóg" ( /kit vip diax zbroja, lub diaxy i zelazna zbroja) po czym kampia na spawnie, 0 funu, sama kupa

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Serwer który pomaga rozwijać prowadzenie grupy. Aby na nim zaistnieć trzeba być czujnym i szybko reagować. Oczywiście za dużo ich a za mało jest RPG ale cóż zrobimy, na owych serwerach zbyt dużo nie trzeba robić, tylko zostawić graczy i niech się dzieje co chce.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Lepsze FB.Ale serwery S+F nie są złe,tylko potrzeba dobrego technika,ogarniętej administracji i dobrych chęci :)

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Lepsze FB.Ale serwery S+F nie są złe,tylko potrzeba dobrego technika,ogarniętej administracji i dobrych chęci :)

Najczęściej właśnie tego brak. ;_; Adminowi się nudzi po 1 dniu i robi inny serwer :P

Opublikowano

Właśnie z kolegą zakładam juz czwarty serwer i właśnie FB bo S+F to już nuda.RPG wymaga znajomosci języka Javy bo napewno potrzeba własnych pluginów,ale są bardzo fajne.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Ja nie mogę znaleźć żadnego na którym bym pograł dłużej niż 2 dni. Jeżeli możecie to podajcie jakis fajny Sur+Frak lub Sur+FB

Opublikowano

Wiadomo, że badziew padnie ale zawsze zostaną takie jak np sopherlandia.pl (sam tam gram), które ciągle się rozwijają i zdobywają nowych graczy ;)

Serwer w którym odkryjesz prawdziwego siebie.

ELERION

Opublikowano

Ja już rzygam serwerami sv+frakcje. Jest ich ZA DUŻO, 80% serwerów to właśnie ten typ... Jakiś dobry, ale to bardzo dobry FB lub RPG by się przydał. :c

Opublikowano

Lubie takie wojenki 10vs10 :) Jak wygrasz obie bazy twoje jak przegrasz uciekasz jak naj dalej zbierasz ekwipunek planujesz podbijasz i jesteś PRO

Opublikowano

Mi się tam podoba taki serwer ponieważ przypomina mi "coop" z innymi i na dodatek można się nawalać gildiami ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Typ serwera najlepszy w mc. Najlepsza zabawa ze znajomymi. Serwerów jest pełno, ale większość to 20 slotowce i ciężko znaleźć porządny serwer ;/

Opublikowano

Kiedyś nienawidziłem tego typu , dziś go uwielbiam. Według mnie nie jest za dużo ich. Przesadziłeś mówiąc że 99% to niewypały.

graphic.png

Opublikowano

Jest dużo takich serwerów(niestety). Ale ja sam gram na takich i mi się podoba na takich typu serwerach granie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...