Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Farmienie po 20 minucie

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktos propozycje co zrobic aby ciagle utrzymywac dobra liczbe cs po rozpoczeciu sie team fightów, kiedy wszyscy ida na mida, bo raczej nie zostawie teamu 4 v 5 aby po prostu farmic, zwykle mam z 150cs w 20 minucie, a potem 200-250cs w 40 minucie...

Opublikowano

Do około 30minuty zazwyczaj porządnie się farmi a potem już tylko odpushowuje się linie. Dlatego powinieneś nabić około 300cs, a potem nie będzie już to problemem bo będziesz posiadał wystarczająco złota. Pozatym mając nawet 200cs w 40 minucie oraz 20zabójstw nie jest ci potrzebne więcej creepów bo masz dość pieniędzy by kupić przedmioty w sklepie kompletujac swój build.

Możesz również wziąć teleport by w każdej chwili móc dołączyć do drużyny.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Teoretycznie jak dla mnie, to powinno się mieć liczbe csów minuta *10 - 10

25 minuta, 250-10=240

Od 30~ minuty (zależnie kiedy zaczynają się teamfighty, można odejmować więcej, np w 40 minucie 400-40= 360

Jak będziesz miał 200 creepow w 25-30 minucie to też Cię nie powinien nikt flamić, aczkolwiek można lepiej, zależy od postaci. Nie porównujmy farmienia Mordekaiserem od farmienia Fiddlestickiem.

Opublikowano

bierz wraithy jak jestes midderem golemy jak jesteś topperem

Teoretycznie jak dla mnie, to powinno się mieć liczbe csów minuta *10 - 10

25 minuta, 250-10=240

Od 30~ minuty (zależnie kiedy zaczynają się teamfighty, można odejmować więcej, np w 40 minucie 400-40= 360

Jak będziesz miał 200 creepow w 25-30 minucie to też Cię nie powinien nikt flamić, aczkolwiek można lepiej, zależy od postaci. Nie porównujmy farmienia Mordekaiserem od farmienia Fiddlestickiem.

Mordekasierem miałem 450 w 38 minucie

396879_286783471370938_1858508532_n.jpg

Pamiętne stare czasy ^^

Opublikowano

@up

Nie zamierzam zaprzeczać bo wiem, że to możliwe, jak już mówiłem zależne od champa. Morde wchodzi w całą falę, EQW i to trwa jakieś 3 sekundy. Tak samo Tristana ze swoim E. A teraz przychodzi taki Fiddle i musi nakurwiać z AA i E :D. Wszystko jest sytuacyjne, zależnie kiedy turrety popadają, kiedy się zaczynają teamfighty itp.

Opublikowano

Dlatego ja gram tak aby turret padł w 20 minucie ;) wtedy mam farme + kill + smoki

A ja gram tak zeby turret padl albo okolo 8min albo w 15 i mam farme i kille i drake.

To wszystko zalezy od champa oraz od poziomu gry, bo tylko debile beda stali w 5 przez 5min na midzie

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...