Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Z czyli darmowy War-Z

LogiTechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiałem się nad zakupem War-Z ale widzę że już powstał pierwszy prywatny server to tej gry o nowej nazwie Dead-Z

Grał ktoś może już na tym prive ? Sporo gameplayów widziałem na yt i się zastanawiam czy sie opłaca :)

strona główna gry

http://playdeadz.com/deadz/index.php

oraz do tematu z streamem tej gry o godz 16:30 na stronie mmorpg.org.pl

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Od-16-30-STREAM-z-DARMOWEGO-The-WarZ-czyli-DeadZ

Czekam na wasze komentarze odnośnie tej gry .

Pozdrawiam.

Opublikowano

coś nie działa patrząc na stream

no zobaczymy dopiero jak się wyrobi do godziny 16:30 być może ma problem ze sprzętem .

Opublikowano

umiesz czytac?? od 16.30

Przetłumaczone i streszczone przeze mnie:

Cytat

Deadz to keylogger który zostanie wydany za 5 dni za darmo. (Post był napisany 15 kwietnia.) Ta gra to to samo co warz tylko alpha, hacker włamał się do warz by skopiować alpha wersie i polepszyć ją żeby zwabić ludzi którzy pobiorą ją za darmo i ukraść im informacje karty kredytowej albo facebooka lub emaila.

Przetłumaczone :

Cytat

Zamykam wątek. Pserver używa nielegalnie zdobyte pliki i jest na 100% potwierdzone że to keylogger.

Chyba lepiej nie ryzykowac

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

ja mam wraz i inne wazne konta itp na kompie a to sprawdzam na laptopie inny emial haslo itp przy rejestracji wiec w sumie mam to w dupie;)

Opublikowano

podobno nie ma tam keyloggera a te plotki rozpuszczają ludzie opłacani przez firme od WarZ

ale taki haker nie powie ci ze ukradl jakies pliki i chce dane graczy... tylko bedzie sie bronil a wraz i tak nie straci graczy pozatym ta gra wyglada tak samo wiec HM predzej by ich pozwali niz pisali aby nie pobierac tej gry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...