Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Przydzielanie Graczy

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze do was ponieważ już nie mogę wytrzymać i po prostu odechciewa mi się grac

Chodzi o to ze na około 20-30 rozegranych meczy wygram max hmm... 2-4 nie rozumiem tego

robię wszystko co w mojej mocy by wygrać, prawie nigdy nie przegrywam swojego laina a i tak przegrywam

po prostu zawsze trafi mi się team gdzie są sami feederzy lub afkerzy ;/ nie mam już sił jeszcze chyba nigdy nie miałem więcej niż

4 wygrane mecze pod rząd.I nie to ze jestem słaby czy nie potrafię wyceerowac gry bo zawsze dopasowywuje się do teamu ale za każdym razem mam troli w teamie i przegrywam.Ostatni by zaliczyć wygraną dnia musiałem rozegrać 14 meczy.na Rankedach to samo to już będzie 9 raz za którym będę próbował wyjść z Brąz IV, za każdym razem to samo wygram 1/3 meczy i 2/3 przegrywam i 3/3 też i koniec i w kółko to samo.

proszę pomóżcie mi nie wiem w jaki sposób ale jeżeli coś z tym nie zrobią to przestane grać w Lol'a :(

może wy też macie tak samo.ale nie zdaje mi się mam ponad 70 znajomych i nikt nie ma takich sytuacji i Historii gier jak ja :(

proszę powiedźcie co o tym sądzicie

z góry dziękuje i pozdrawiam : PuDi24PL

64l7.png

Opublikowano

Na to nic nie poradzisz, graj ze znajomymi. Często tak mam dlatego jeśli mam grać samemu to sobie odpuszczam.

Opublikowano

Na to nic nie poradzisz, graj ze znajomymi. Często tak mam dlatego jeśli mam grać samemu to sobie odpuszczam.

dziękuje za odpowiedź ale nie rozumiem tego...tylko ja tak mam moi koledzy często wygrywają a ja muszę cały czas narzekać na słaby team... :(

64l7.png

Opublikowano
http://www.lolking.net/summoner/eune/35434431

Wnioskując po podanym nicku powyższy profil powinien być twój. Tak więc mogę ocenić.

Ranked Kayle -> Nie wiem, gdzie tym poszedłeś, ale rozgrywka mi się niezbyt podoba. Z tego co widzę to byłeś na supporcie i bardzo słabym nim byłeś, bo brak wardów, build na typowego kayle mid/top, farmy za dużo jak na supporta (powinieneś zostawić all dla Vayne).

Ranked Lux -> Też niezbyt dobrze, tu chyba także byłeś "agresywnym supportem". Widzę jakiś snowball i trochę pod ap.

Ranked Riven -> Farma średnia łamane na kiepska.

Podsumowując.

• Jak grasz supportem to oddawaj całą farme dla adc i nie tykaj minionków.
  • Spróbuj grać postaciami, które od zawsze miały być stworzone jako support, "mixy" postaci są średnio efektywne.
  • Graj duo z jakimś kumplem.

edit. Zauważyłem coś jeszcze. Ogarnij masterki dla AP'ków bo rozdałeś je słabo m.in. dodałeś w Sunder, który daje totalnie useless buff armor penetration'a i Fury które daje niepotrzebny attack speed.

Opublikowano

Jesteś po prostu słaby, ja tam wyszedłem z Brązu V grając same solo. Ew. chodzisz na gównianego ADC którym nie wyccarujesz gry na śmieciowej dywizji.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Trolle zawsze będą i są nawet platyna/gold jak gram rankedy to trafiaja się nie ogary i tylko się zastanawiam jak wbili tego golda 1 :) Może poprostu słabszy dzień

Opublikowano

ja naprawde chciałbym wybic sie z tego brąza ale po prostu jest to nie możliwe nigdy nie moge wygrac ...

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...