Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] West vs East

XiauS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na west jest ciut większy poziom. Ale noobki z easta przeniosły się na west, bo ,,tam jest większy poziom" i po jakimś czasie będzie tak samo

@down. Jednak na West częściej ci się trafi ogarnięty team. Przynajmniej mi się trafiał.

Opublikowano

Na west jest ciut większy poziom. Ale noobki z easta przeniosły się na west, bo ,,tam jest większy poziom" i po jakimś czasie będzie tak samo

Na Wescie jest to samo, dopiero na poziomie diamentu/challangera widać różnicę gdyż na Wescie gra większość Pro Player'ów.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Niektorzy mysla ze jest inaczej... Tu sa polaczki a tam sa hiszpanie (o ile mi wiadomo). Jedynie zmienia sie jak jestes diament/challenger na wescie bo wtedy pro playerzy czekają :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Grałem tu i tu. To jest ten sam burdel, szczególnie w brąz, srebro, złoto, platyna. Może dalej widać różnice ponieważ na west gra wielu profesjonalnych graczy.

Nie zmienia to faktu że nie warto się przenosić, zmieniać serwera bo jakoś wątpię byś (skierowane do autora tematu) grał na poziomie 2k elo.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak czy siak bardziej oplaca sie grac na wescie.

tylko lipnie bedzie z doładowaniami RP: D

bo troszke wiecej trzebac wydać wtedy :)

Opublikowano

Na Srebrze jest niemalże to samo, różnica polega na tym że Polaków jest mniej, toteż komunikacja odbywa się częściej w jęzku angielskim. Różnica zaczyna się od mniej więcej od wyższych dywizji Platyny, bo wtedy można spotkać na eu west streamerów. Skill "pospólstwa" nie odbiega zbytnio do eune, jest bardzo podobnie.

Opublikowano

imo jedyny region, który się wyróżnia to Na, west/east na poziomie platyna to samo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Patrząc na nazwe tematu od razu pomyślałem "jeden h*j" Byłem na west i na east i powiem że to jest to samo, wszędzie są nobki i afki, tego nie unikniesz.

xxx

Opublikowano

Dopiero na Platyna I+ widać minimalną różnice poziomu, tak to poziom taki sam.

Na każdym serwerze jest pełno trolli, afków, feederów.

Także jak grasz na Eaście, to nie przenoś się na Westa, chyba, że masz Diamenta.

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...