Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event 100% exp!

kuba i jest git

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On powinien dodać to info nie ty ...

Szkoda trochę, że tylko na 1.5h, bo byłem w szkole :/ Powinni zrobić na 24h lub coś w ten deseń. Ale każde opóźnienie jakoś wynagradzają, więc widać, że Nexon dba o nas lepiej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Szkoda trochę, że tylko na 1.5h, bo byłem w szkole :/ Powinni zrobić na 24h lub coś w ten deseń. Ale każde opóźnienie jakoś wynagradzają, więc widać, że Nexon dba o nas lepiej.

Hmm, 1.5 h to był czas dla tych aktywnych graczy, którzy w tymczasie grali :)

A tak to przecież co chwilę są eventy na % exp'a, więc nie masz się co martwić... :) Zaniedługo też pewnie będzie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ten event nie jest (był) dla tych ktorzy wbija bo tak im sie chce ,tylko dla tych ktorzy chcieli grac w czasie gdy cała ta konserwacja była.

Takie to logiczne a jakze trudne do zrozmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...