Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z losem gildii !

Titanjium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam gildię i staty ponad 180%. Jesteśmy w top 100. Niestety jest problem, ponieważ prawie połowa gildii nie jest aktywna ;/ Albo nie klikają wojen, albo w ogóle nie grają. I jest problem, bo atakują i praktycznie przegrywamy, nawet z gildią, z która zawsze wygrywaliśmy. Macie pomysły na naprawę gildii?

Bo pomyślałem, żeby wywalić tamtych nieaktywnych, w sali chwały zapraszać do naszej gildii innych i jakoś chyba by było. Sam nie wiem, jest problem i chcę naprawić. Pewnie jak wywale nieaktywnych, to staniemy się głównym celem ataków :( Pomóżcie

Opublikowano

Wywal tych,którzy nie grają,bo po co takich trzymać ? Wywal,i rekrutuj nowych w sali chwały od danego lvla np 160-180 czy coś... ;p Nie ma co trzymać tych nieaktywnych bo niepotrzebnie miejsce zabierają Tobie w gildii. :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Z wywaleniem nieaktywnych to ok, ale z zapraszaniem już nie. Wszyscy są zajęci, w innych gildiach, a nie mają gildii Ci, którzy nie grają. Więc co dalej? Od niedawna zarządzam tak wielką gildią :D

A i wyjaśnij jak napiszę /act i obok członka gildii jest :-(

Opublikowano

Postaw na młode pokolenie.Tzn mniejszo lv niż twój. Musisz pogodzić się z tym że na początku spadniecie w rankingu ale w końcu przyjdzie czas zbiorów (tzn mniejsze lv którym dąłeś szanse zaczną powoli cie doganiać) Jest to decyzja której skutki zobaczysz po x czasie a nie od razu jednak jest to jedyne rozsądne wyjście by przedłużyć żywot gildii.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Już sobie powoli radzę :) Miejsca się uzupełniają, członkowie gildii szukają :D Więc wszystko dobrze, temat można zamknąć. A i niestety tutaj nie podam nazwy gildii / mojego nicku, za dużo tutaj nagrabiłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...