Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer z allegro ?

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie mój stary komputer padł i mam środki około 700-750 zł wiem że mało ale czy np na tym kompie będzie szła praca ładnie bez zbędnych lagozaurusow i wiecie o co chodzi żeby gry typu LoL chodziły bez lagow i np taki minecraft no i sama praca na kompie co sądzicię o tym kompie?

http://allegro.pl/przedmiot,komputer-intel-core-2x26gh-ddr3-4gb-hdd-160gb-dvd,3237275619.html

Jak link nie działa to piszcie potrzebuje szybkiej odpowiedzi.

Pozdrawiam i dziekuje

xmMfHrm.png
Opublikowano

Komputer nie jest bardzo dobry. Do tego gotowiec i z allegro. Napisz budżet jaki masz. Może Ci coś złożą użytkownicy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Powiedzmy te mega maximum z kieszonkowych to 850 zł ale ją właśnie nie umiem sam składać.wkrecac część itd w tym problem

xmMfHrm.png
Opublikowano

Powiedzmy te mega maximum z kieszonkowych to 850 zł ale ją właśnie nie umiem sam składać.wkrecac część itd w tym problem

Złożyć Ci mogą w serwisie wszystko. Tylko trzeba wybrać części. Poczekaj aż znajdzie się ktoś bardziej obeznany na tym to Ci złożą w twoim budżecie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeżeli masz jakąś sensowną obudowe to można kupić coś takiego :

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=75079&s=65717&s=56411&s=74774&s=50391 875zł

Oczywiście nie masz tutaj obudowy, dysku, nagrywarki, ale to można na alledrogo wyrwać za naprawdę śmieszne pieniądze no chyba, że masz z starego dysk i nagrywarke na SATA. Jeżeli jednak nie możesz dołożyć to szukaj po prostu używek.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...