Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyprzedaż aut za SB

PavelGie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koenigsegg Agera za 8100 SB jest ciekawą opcją, jeden z lepszych wozów w klasie S.

Tak poza tym nie widzę nic ciekawego w wyprzedażach.

Ja bym jednak poczekał na jakąś lepszą ofertę.

Opublikowano

Ja miałbym takie pytanie z innej beczki. Dotyczy to wyprzedaży ale nie akurat tego Koenigsegga tylko innych aut. Chcę kupić auto klasy B lub tego mustanga klasy A, ale chciałbym się dowiedzieć czy mi się opłaca brać coś z tej wyprzedaży. Mam na oku też Shelby Cobre, ale wiem, że na statystyki nie warto zazwyczaj patrzeć. Doradzicie coś?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wg mnie jedynymi autami, które opłaca się kupić to tylko: CCXR Edition, Sesto Elemento i Reventón. Wszystkie inne były za IGC (oprócz BMW) i prawdopodobnie jeszcze kiedyś wrócą. Shelby jest teraz za IGC, więc po co Ci wydawać SB, skoro możesz go kupić za 950 000$ i ulepszyć. Jeżeli już chcesz teraz auto z klasy B to polecam kupić Toyotę MR2 za 2100SB (kozak w swojej klasie).

Opublikowano

Nie mam tyle IGC. Czy ta toyota byłaby lepsza od tego shelby?

Tak, MR2 jest zdecydowanie lepsza od Shelby.

W klasie B praktycznie nie ma wozu, który byłby w stanie rywalizować na równi z MR2.

Opublikowano

Jak to jest, że auto klasy C jest lepsze od wszystkich klasy B?

Miałem oczywiście na myśli aby tą Toyotę MR2 ulepszyć do klasy B, ale i w klasie C rozkłada wszystkie autka z klasy B. Na pytanie jak to jest nie umiem odpowiedzieć, po prostu jest. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...