Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie glupie pytanie... jak dziewczyny to robia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie znalazlem przypadkiem na internecie angielski termin "food baby". Okresla on sytuacje kiedy chuda dziewczyna lub kobieta duzo zje i wypnie sie jej brzuch jakby byla w ciazy. No i z nudow naszlo mnie pytanie- jak to mozliwe, ze ja sie najem i nic, a u dziewczyn to tak czesto wystepuje? Wiecej żrą, inna budowa ciala czy co? Jest to barszo czeste, na fb jest w cholere takich zdjec. Tu macie kompilacje:

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ja ani żadna z moich koleżanek nie ma takiej umiejętności. :P Być może są to jakieś wzdęcia, może zależy to od budowy. Jeżeli jakaś kobieta jest wyjątkowo chuda być może uwydatnia się jej przepełniony żołądek? :P Możliwości jest ogrom.

Opublikowano

Ja ani żadna z moich koleżanek nie ma takiej umiejętności. :P Być może są to jakieś wzdęcia, może zależy to od budowy. Jeżeli jakaś kobieta jest wyjątkowo chuda być może uwydatnia się jej przepełniony żołądek? :P Możliwości jest ogrom.

Współczuję facetom takich kobiet :P Przyjeżdża do domu po dłuższej nieobecności i widzi takie coś. Chyba bym na zawał padł...

Opublikowano

Ja akurat jestem strasznie chudy a strasznei dużo jem, czemu?

To zależy od człowieka u chłopaków też tak jest.

Geny

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

To są pewnie wzdęcia, albo może faktycznie są w ciąż, a zostało to wymyślone? Póki co w Polsce tego nie ma. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Sa to wzdecia :), nic innego

Popieram. Jeśli zjesz dużo i będzie to jedzenie popularnych marek, gdzie większość to chemia, to niestety może wystąpić taki problem w zależności od tego, jaki dana osoba ma metabolizm. W praktyce widzisz to codziennie u większości dziewczyn, ale o wiele mniejszym "rozmiarze" niż na zdjęciach.

Opublikowano

Taki efekt się robi, jak ktoś napcha się żarciem typu fast food+ napoje gazowane. Często właśnie tego typu praktyki są stosowane do reklam odchudzających, w których kobieta ma wielki brzuchol a potem na drugim zdjęciu nagle staje się chudziutka.

U facetów też to działa, pamiętam jak oglądałam kiedyś na yt u pewnego kolesia coś podobnego. Facet był mega umięśniony, a wystarczyło żeby zapchał się śmieciowym żarciem i popił to jakimś gazowanym syfem i miał brzuch jak kobieta w ciąży :P

58815786.jpg

Opublikowano

Czasami wystarczy, że zjem coś śmieciowego na mieście i popiję słuszniejszą ilością piwa (czy innego gazowanego czegoś) - wzdęcia gwarantowane. Może nie osiągnie się tak łatwo efektu ze zdjęć, ale niestety takie coś się zdarzyć może każdemu, kto ma do tego predyspozycje.

#don't care

Opublikowano

Po części jest to zależne od typu budowy ciała, nie każdy organizm jest w stanie przyjmować takie syfy jak w śmieciowym żarciu i rodzić sobie z tym przy czym nie odnosząc skutków, są ludzie tacy jak ja że mogą jeść dużo nawet tego syfu i nie przybiorą tyle tłuszczu co inni którzy po obiadku w KFC wychodzą "odmienieni".

Wszystkiego są + i -.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...