Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Farma.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja to skomentuje z innej strony.

Praktycznie brak asyst=siedzenie przez 25-30min na lini co wlasnie widac po farmie.

Ogolem w tej minucie da sie wyciagnac spokojnie 350+ na lini ale gj.

sstwc.jpg

Opublikowano

A ja to skomentuje z innej strony.

Praktycznie brak asyst=siedzenie przez 25-30min na lini co wlasnie widac po farmie.

Ogolem w tej minucie da sie wyciagnac spokojnie 350+ na lini ale gj.

O to chodziłem, że nie siedziałem cały czas na lane, dość często wpadałem na bota, do tego byłem kilka minut afk (wc)

w83od2.jpg

Opublikowano

Boże jak zajebiście, nie rozumiem czemu gnijesz na tym noob goldzie skoro zasługujesz w 100% na Challengera, giejotki, jaram się

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Na goldzie ? Build do dupy więc wygląda na jakiś bronze... Tiamat na Riven boże drogi masakra ;/ Zero survi, nie wiem co ten renekton robił ale na pewno nie grał ;/

Opublikowano

Na goldzie ? Build do dupy więc wygląda na jakiś bronze... Tiamat na Riven boże drogi masakra ;/ Zero survi, nie wiem co ten renekton robił ale na pewno nie grał ;/

Sorry, nie potrafię grać tankiem riven.

Tiamant zrobiłem żeby zobaczyć ja działa.

Poza tym, pierdolę metę, nie jestem osobą, która będzie podpasowywała się pod metę ustawioną przez 5k elo, pierdoli mnie to.

Gram tam jak chcę i czym chcę, wyjebane. New Meta.

w83od2.jpg

Opublikowano

W early/mid game riven ma byc tak naprawde full ad, potem mozna to zmienic kupujac GA czy lodowy mlot, dzieki ktoremu troche sie przetrwa w late a nie padnie jak mucha. Build dobry, tylko wlasnie ten tiamat zly ale skoro testowales to nie ma sie do czego przyczepic :).

sstwc.jpg

Opublikowano

W early/mid game riven ma byc tak naprawde full ad, potem mozna to zmienic kupujac GA czy lodowy mlot, dzieki ktoremu troche sie przetrwa w late a nie padnie jak mucha. Build dobry, tylko wlasnie ten tiamat zly ale skoro testowales to nie ma sie do czego przyczepic :).

Ale full ad to jest sux przecie, bronze XIV tak mówi to tak jest. :_:

w83od2.jpg

Opublikowano

Riven to offtank, ad caster a nie full ad, dziekuję za uwagę, mercki,bc,sunfire core potem można pomyśleć o mallecie i bt i na końcu wrzucić jakiegos malmortiusa czy inne ścierwo.

Opublikowano

Riven to offtank, ad caster a nie full ad, dziekuję za uwagę, mercki,bc,sunfire core potem można pomyśleć o mallecie i bt i na końcu wrzucić jakiegos malmortiusa czy inne ścierwo.

WTF

Zostałeś właśnie mianowany bronze XV

w83od2.jpg

Opublikowano

tylko, że teraz jedyne def itemy na Riven, które są viable to GA / Omen, ta postać ma wyjebać dużym burstem i stompować early game, a nie bawić się w jakiegoś rakietona czy shena

pfdfs1.jpg

Opublikowano

WTF

Zostałeś właśnie mianowany bronze XV

Fajnie, to jesteśmy na takim samym poziomie :D

Soouler tak tak GA def item na Riven acha, chyba Warmog chciałeś napisać, bo GA aktualnie jest useless. Ta postać ma naturalnie duży burst, ma mieć tylko penetracje, czyli jakieś BC w mid-late BT do tego dołożyć i tyle, jest to w 100% wystarczające, odpalić ulta i wpakować się w przeciwny team i wystać jak najdłużej, a z takim survi jak ty masz padasz od aoe, więc widać że to poziom Bronze/Silver, czyli Golda na Eascie, bo bronze West = Gold East

Opublikowano

Fajnie, to jesteśmy na takim samym poziomie :D

Soouler tak tak GA def item na Riven acha, chyba Warmog chciałeś napisać, bo GA aktualnie jest useless. Ta postać ma naturalnie duży burst, ma mieć tylko penetracje, czyli jakieś BC w mid-late BT do tego dołożyć i tyle, jest to w 100% wystarczające, odpalić ulta i wpakować się w przeciwny team i wystać jak najdłużej, a z takim survi jak ty masz padasz od aoe, więc widać że to poziom Bronze/Silver, czyli Golda na Eascie, bo bronze West = Gold East

ta postać ma głównie z burstować carry - bo do tego się nadaje, to że masz silver / gold na west i chcesz się dowartościować pisząc takie głupoty typu "bronze west = gold east", to już nie moja sprawa, ale zamknij japę jak nie masz tyle doświadczenia, aby porównywać oba te serwery, chyba że dla Ciebie w co 5 grze smurf na west to wysoki poziom :D GA nie jest useless, to że dostało nerfa nic nie znaczy, ga / randuin całkowicie wystarczają, a warmog tylko jezeli jest balans w obrazeniach magicznych i fizycznych

ps. zalinkuj swoje konto skoro taki dobry jesteś eheh

pfdfs1.jpg

Opublikowano

A według mnie Hydra jest dobra na Riven . Dlaczego ? Ponieważ (Jeżeli się nie mylę) to działa z pasywką . + Jak użyjesz ulti, i wyje***** Z aa+Pasyw+Hydra , to jest koniec dla enemy adc .

Czekam na odpowiedź jak bardzo się mylę.
Btw, Gratulacje, zajebista farma *.* Czekamy na challengera xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...