Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash servera

Adaś17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy posiada ktoś program lub komendy dzięki którym uda się crashować serwery cs , sprawdziłem wiele rzeczy ale niestety nic nie działa. Pozdrawiam

Opublikowano
cl_setautobuy fuck 12345678901234567890123456789012

Nie działa na wszystkich serwerach, na niektórych jest za to automatyczny ban.

Opublikowano

Witam

Czy posiada ktoś program lub komendy dzięki którym uda się crashować serwery cs , sprawdziłem wiele rzeczy ale niestety nic nie działa. Pozdrawiam

nie spotkałem sie w internecie z darmowymi programami działającymi na te czasy praktycznie każdy serwer ma teraz dproto a dproto to wszystko chroni.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

nie spotkałem sie w internecie z darmowymi programami działającymi na te czasy praktycznie każdy serwer ma teraz dproto a dproto to wszystko chroni.

UUUU z neta, nie utwierdzaj go w błędzie o dproto.

dproto jest crackiem serwera HLDS, pluginem do METAMODA, pozwalającym graczom ze Steam i z Non-Steam dołączyć się na serwer. Jest dość wygodnym rozwiązaniem, ponieważ nie narusza binarek serwera (dlatego że jest pluginem) i do tego każdy może wejść na serwer bez względu na to z jakiej wersji gry Counter-Strike 1.6 korzysta. Jedynym wymogiem, aby dproto działało, na serwerze muszą być "czyste" niepatchowane binarki pod protokół 48 (jeśli Twój serwer działa na przestarzałych binarkach, zaktualizuj go)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...