Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Duży ping na :North America

Mazzler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam ping 200 na North America jak zrobić żeby go zmiejszyć chociaż o 50/100ms. Czekam na odpowiedzi po za wymianą dostawcy internetu lub przyspieszeniem internetu chodzi mi o jakiś program czy cos.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Niestety nie zmienisz tego, ponieważ odległość między Polską a serwerem w Ameryce Północnej jest ogromna dlatego nawet przy zmianie internetu zwyczajnie tego nie zrobisz. Programów na zmniejszenie pingu także nie ma.

Opublikowano

Dokładnie jak up powiedzieli... jesteś z europy to graj na europejskim lolu, po to to jest chyba podzielone, a nie zeby ludzie grali na ruskich, amerykanskich itp. lolach, wedlug mnie to troche bez sensu... wszyscy jak zwykle narzekaja na noob teamy, ale one sa (zapewne) wszędzie...

Opublikowano

@up.

Amerykanie z pewnością nie są tak durni jak Polaczki którzy jak ktoś ma 0-3-6 to od razu trzeba wyzywać że 3 razy padłeś ale nie patrzą na to że ładnie asystujesz lub czy po prostu Ci nie idzie. To jest inny klimat wogóle niż na Nordic/East ...

1367352043-U384748.png

Opublikowano

@up.

Amerykanie z pewnością nie są tak durni jak Polaczki którzy jak ktoś ma 0-3-6 to od razu trzeba wyzywać że 3 razy padłeś ale nie patrzą na to że ładnie asystujesz lub czy po prostu Ci nie idzie. To jest inny klimat wogóle niż na Nordic/East ...

Bo to prawda. Grałem tam i powiem że normalnie można farmić itd. jakoś dużej zmiany nie ma. Grając tam przyzwyczaisz się powoli.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Być może ale sekunde jestem w plecy ;/ A w teamfight sekunda jest bardzo cenna. No ale dzięki za pomoc pozdrawiam i można zamknąć.

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...