Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade kompaUpgrade kompa

Kogo_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój sprzęt

Procesor I5-2320 3,0 GHz (4x) ( w trybie turbo do 3,4GHz)
Karta graficzna AMD Readon hd7850 1ddr5 od GIBABYTE
System operacyjny Win 7 64 bit
Ilość ram 4 GB

W takie gry jak bf3 far cry 3 itp gram łądnie w full hd na Very hight - ultra ale zauważyłem że w nowszych grach takich jak Metro Last Light mam już problem z uzyskaniem takiej jakości myśle że podobnie będzie w gta 5 proszę powiedziec mi co musze upgredowac aby te gierki co mają wychodzic smigały łądnie + prosze o polecenie lepszego nowego zasilacza bo mam teraz Hipro 480w

Opublikowano

budżet myśle że nie gra roli ale nie chce sprzetu z kosmosu do grania w 3 bfy trójki w tle mario + renderowanie film ;d wystarczy mi taki co jedną lepszą gierke uciągnie na ultra w full hd

Opublikowano

Dokup moze ram i podaj jednak ten budzet bo to ciezko podac. Jednak jakis radek 7950, 7970 bedzie ok

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak mam podac cały sprzet ? w 1 poscie podalem pisac jeszcze monitor i myszke czy co ? ;d co do karty to wezme tą hd 7970 a zasilacz wsadze jak mi radziłeś Deus G1 500w/600w Tylko co z prockiem zostawic i5 czy nie uciagnie tych gier co teraz wychodza na full hd detale very hight i zmienic na i7 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...