Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer wojny wysp, hardcore, frakcje, survival games - czy chcielibyście pograć na takim serwie?

Pytanie o serwer taki jak w tytule i opisie. :)  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra?by? na takim serwie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie czy chcielibyście pograć na serwie hardcore, frakcje, survival games, wojny wysp.

Czyli zasady będą takie jak na hardcorze. Jak zginiecie tracicie życie macie 3 zycia jak je stracicie to ban na pare dni. Ale cała akcja tego serwa będzie działo się na wyspach i na survival games. Życia można stracić po śmierci i po przegranej rundzie w survival games. A odzyskac po odpowiednim czasie gry, po wygranej rundzie w survival games lub przez sms. Co o takim pomyśle powiecie mi się podoba bo hardcorowo by się grało :D.

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Jeśli Ci się chce to możesz stworzyć taki serwer. Nigdy nie wiadomo jak się może rozkręcić taki serwer, jak się postarasz to może coś z tego wyjdzie. Tylko wiedz, że musisz sam włożyć najwięcej pracy, a nie dawać innym mapę do budowania.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

@Chris4132

Wiem chris4132 zacząłem już ogarniać sprawe z pluginami i z mapką.

Zaprojektowałem już jedną mapkę do survival games i spawn.

Drugie pytanie w ankiecie można uznać za nieaktualne ponieważ jeden z moich znajomych pomoże mi wybudować to z projektu (jeżeli będziecie chcieli to moge podesłać projekt). Pozdrawiam :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

f5

Opublikowano

Pomysł może wypalić, ale nikt nie daje gwarancji! Jeśli byś chciał to mogę być modem/admem/budowniczym. Jeśli coś z tego to napisz na PW :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Hmm, wszystko bardzo interesujące, tylko ja bym wywalił wojny wysp i dodał zwykły skyblock :)

Zastanowię sie nad tym bo to by dobry pomysł.

Ale wy napiszcie co o tym myślicie czy chcecie wojne wysp czy nie :)

Opublikowano

ja bym też wywalił a zamiast tego byłby TheWalls!

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Czy dobrze zrozumiałem? Frakcje na sky blocku?

Jak tak to super!

Na 100% bym zagrał

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Większość serwerów jest takich jak ty wymieniłaś ;/ Dodaj np: Spleff, Go-karty, paint-ball i będzie lepiej.

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Większość serwerów jest takich jak ty wymieniłaś ;/ Dodaj np: Spleff, Go-karty, paint-ball i będzie lepiej.

Spoko jak znajdę jakiś inny minigame (dokładnie plugin do niego) to skorzystam z twojej rady.

Dzięki za opinie

Opublikowano

f5

Opublikowano

f5

Opublikowano

refresh

Opublikowano

refresh

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu. Temat nieaktualny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...