Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] xbox offline MC

Findus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam pytanko jak zainstalować minecrafta oflfine na xbox 360 bez internetu, Xbox jest oryginalny. Ostatnio aktualizowałem przez pen-driva (2012-07-28) ten xbox to starsza wersja bodajże 2008/2009 rok.

Bigos Bigos...

Opublikowano

Chodziło mi o to że na komputerze pobrałem aktualke...

Bigos Bigos...

Opublikowano

"Xbox jest oryginalny" zero przeróbek. Chodzi mi też o inne gry...

Bigos Bigos...

Opublikowano

"Xbox jest oryginalny" zero przeróbek. Chodzi mi też o inne gry...

To jak ty chcesz pirackie wersje gier odpalic na nieprzerobionej konsoli?

Opublikowano

To w jaki sposób mam przerobić? Czy live będzie działał i Jak wtedy wgrywać gry?

Bigos Bigos...

Opublikowano

xbox-a nabyłem dwa lata temu, za free od kolegi, stan idealny rok produkcji 2007 bodajże

Bigos Bigos...

Opublikowano

No to spokojnie mozesz przerobic. Koszt to 50zł. Ale powiem Ci ze latwo sie przerabia, sam to robię, tylko potrzebujesz do swojej konsolki dvd key. Skoro konsola nieprzerabiana to pewnie go nie masz. Wiec jakbys przerabial u kogos to daj mu pndrive czy plyte cd aby ci zgrał.

Jesli masz dvd key to potrzebujesz tylko rozkręcic konsole i podpiąc do komputera kablem SATA. Ale zanim dam ci dalsze instrukcje to napisz czy go masz.

Opublikowano

@up nie posiadam tego kabla, i xbox jest z 2005r.*

Bigos Bigos...

Opublikowano

Kabel nie jest wazny bo kosztuje 2zl. Najwazniejszy jest dvd key. Skoro go nie masz to daj komus zeby przerobil jak wczesniej pisalem.

I zdecyduj się z kiedy jest konsola. Najpierw piszesz 2008/9, potem 2007 a teraz 2005 -w co nie wierzę bo dopiero pod koniec 2005 roku zaczeli je produkowac a w Polsce dostepne byly od listopada 2006 .

Opublikowano

Została zakupiona we Francji 2005r. Wczoraj pisałem z poprzednim właścicielem...

Bigos Bigos...

Opublikowano

Dobra mozliwe, ale to i tak nic nie zmienia.

Musisz u kogos przerobic.

Długo masz konsolę? Radzę Ci o nią dbac bo stare modele są bardzo wadliwe.

Opublikowano

Ok dzięki temat rozwiązany, lecą like ;)

Bigos Bigos...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...