Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug z PZ

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam. Mam takiego buga, że mam równe 20000PZ i gdy kupuję jakąś postać to nie trace PZ a postać dostaję. Wiecie jak to naprawić? Pisałem do supportu ale nic nie odpisują, a ja nie lubię oszukiwać.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Ale tych championów możesz kupić ile chcesz? Ja kiedyś miałem coś podobnego ale to był bug wizualny, poprostu ilość moich PZ nie odświeżała się i po jakimś czasie wróciła do normy.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Znawca
Opublikowano

Tak, kupuje dostaje champy a pz nie spada.

-----------------------

Znawca
Opublikowano

Ale ja nie lubie oszukiwać. Wtedy nie mam takiej radochy z kupionych champow

-----------------------

Opublikowano

Up2 i jak się wyda, to dostanie bana brawo za myślenie. Ile już czekasz na odpowiedź? Tylko to ci pozostało :p

Opublikowano

Kup co sie tylko da :D

Mozecie ci wszystkiego nie zabiora za to ze napisales do supportu

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Znawca
Opublikowano

Kup co sie tylko da :D

Mozecie ci wszystkiego nie zabiora za to ze napisales do supportu

Czy ty nie czytasz co pisze? Mówie że nie chce kupić w ten sposób.

Up2 i jak się wyda, to dostanie bana brawo za myślenie. Ile już czekasz na odpowiedź? Tylko to ci pozostało :P

Jakieś 4dni

-----------------------

Opublikowano

Człowieku, na twoim miejscu bym kupywał co się da, a potem bym napisał :D

W sumie za tego buga dostaniesz jakąś tam nagrodę, ale lepiej kupić wszystkich champów ^^

Przeważnie odpisują po max. tygodniu.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Kup sobie z 20 chempionów, następnie napisz do supportu i dostaniesz jeszcze za to nagrodę w postaci RP.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

@2xup mi odpisali ostatnio po rownych 34 dniach :/ a tak do tematu to ciekawe co ci dadza ze do nich z tym napisales ^^

Opublikowano

Niech autor postu da jakiegoś SS po tym jak pokazuje ilość PZ przed kupnem postaci oraz zaraz po kupnie...

Według mnie nie jest to możliwe, gdyż RIOT bardzo by tracił na takich błędach.

Daj SS bo to chyba FAKE.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Niech autor postu da jakiegoś SS po tym jak pokazuje ilość PZ przed kupnem postaci oraz zaraz po kupnie...

Według mnie nie jest to możliwe, gdyż RIOT bardzo by tracił na takich błędach.

Daj SS bo to chyba FAKE.

Rozumiesz że to jest bug? :>

@Top

Sam tego nie naprawisz, RIOT pewnie musiałby ci jakoś odbugować konto więc lepiej czekaj cierpliwie.

//Ew. Napisz jeszcze do angielskiego supportu.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Przestanie pisać żeby kupił chempy bo śmieszni jesteście. Zobaczą na daty kupna i jeszcze bana może dostać a jeśli nie to i tak usuną mu te postacie.

Opublikowano

Cos mi sie wydaje ze klamiesz.
Jezeli nie klamiesz, to ile PZ miales przed tym 20k pz? bo jak miales z 6 k, nie lubisz oszukiwac, kupiles 1 postac za 4800 i ci nie spadlo, ale nie kupiles wiecej, bo nie chcesz oszukiwac, to moze to jest tylko wizualne te 20k, a tak naprawde zostalo ci tylko 1,2 k PZ

Opublikowano

@Up Racja, miałem podobną sytuacje.. możesz kupić pare champ żeby sprawdzić czy tylko wizualnie ci sie zbugowało czy nie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dodam jeszcze, że nawet jak to bug to ci riot usunie te postacie, a jak ty nic nie zrobiles to nie twoja wina i raczej cb nie zbanuja za takie cos, a wiec sprobuj kupic wiecej tych postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...