Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupowanie

betowen1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam , z tego co czytam to mam rozumieć , że jak będe grał w aion bez gold packa to nie będe mogł handlować?

Handlowac z graczami czy NPC? Mam rozumieć równierz , że nie będe mugł kupywac potów?

Czyli bez gold packa nie dam rady grac a max lv jaki osiągne to 10?

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Będziesz "mugł" ;P handlować z NPC, lol, ale z innymi ludziufami to juz nie, w żaden sposób. Ja bez gp dobiłem 40, ale dalej, to raczej cieżko, grać możesz, ale nic sie w tej grze nie dorobisz.

Opublikowano

gp jest potrzebne tak od 40+ lvl i do 2 rzeczy by nie mieć cd na insty i móc wystawiać u broka itemki a no i do craftu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozesz spokojnie dobic do 60lvl bez gp tyle ze:Nie mozesz handlowac z graczami (z npc oczywiscie mozesz) alei tak jest lepiej zdobywac eq z misji bo bronie od graczy starsznie duzo kosztuja.

Bez gp insty beda Ci sie wolniej ladowac.Masz tez limitowane zbierani "roslinek" (do potek ale zeby je skraftowac musisz miec miec odpowiednia ilosc puntkow w alchemi) i masz tez limit na zbieranie eteru.Bez gp mozesz miec tylko 2 postacie a z nim mozesz tylko miec 8...

Wiec lepiej jest miec gp ale jesli cie nie stac w realu to mozesz tez kupic w grze (nie polecam bo teraz na Anuharcie gp u broka kosztuja cos kolo 50kk kinah)

Mam nadzieje ze pomoglem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...