Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przelew

bonaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o to, że idziesz do banku i chcesz komuś wysłać pieniądze. I nie wiesz od ilu lat, tak?

Jeśli tak to od 14 lat. Sam mam 15 lat i mam własne konto w banku i mogę już wysyłać w taki sposób pieniądze. ;)

Opublikowano

Chodzi Ci o to, że idziesz do banku i chcesz komuś wysłać pieniądze. I nie wiesz od ilu lat, tak?

Jeśli tak to od 14 lat. Sam mam 15 lat i mam własne konto w banku i mogę już wysyłać w taki sposób pieniądze. ;)

pieprzysz głupoty

przelew przez druczek możesz robić jak masz 5 lat nawet

sam za czasów łebka 9-10 lat miałem kupowałem serwer na gradobicie pamiętam jeszcze jak szedłem do banku ;d

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Czy warto iść do banku i płacić im po 3-5 PLN za przelew? Namów rodziców żeby Ci konto założyli albo niech hajsu troszke sypną od czegoś są :D.

Opublikowano

Czy warto iść do banku i płacić im po 3-5 PLN za przelew? Namów rodziców żeby Ci konto założyli albo niech hajsu troszke sypną od czegoś są :D.

Nie 3,50 tylko 2,50.

Opublikowano

Siema.

Od ilu lat można robić przelew w banku ten druczkowy przelew.

Nie ma ograniczeń wiekowych. Wystarczy, że masz przy sobie te pieniądze, masz dane osoby, której przelewasz pieniądze i jesteś zameldowany w Polsce. Łatwiej jest po prostu poprosić kogoś z rodziny o przelew bankowy, chociażby internetowy. Szybciej, łatwiej, taniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...