Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sony Xperia Tipo- Sony PC Companion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem pobrać sobie gre Heroes od Order & Chaos, ale zbyt długo mi się ściąga przez telefon, dlatego chciałem pobrać sobie na komputer a potem podłączyć telefon do kompa i przesłac sobie gre. Na początku chciałem pobrać ze Sklepu Google ale tam trzeba było być zalogowanym na telefonie na e-mail i z tego samego pobierać na kompa czy coś takiego, nie zrozumiełem tego xD no ale potem stwierdziałem że pobiore sobie tą gre nozmalnie np. z chomikuj więc podłączam tel fo kompa i po kilku próbach udało mi się zainstalować program Sony Pc Companion , ale on w ogóle nie "widzi" telefonu a telefon jest podłączony przez kabel USB. Kilka razy wykrył komórke ale też było coś nie tak, wyskoczył jakiś błąd że program nie w najnowszej wersji więc go spróbowałem aktualizować ale wtedy pojawił się komunikat że program jest w najnowszej wersji i musze poszukać oprogramowania dla mojego telefonu na stronie Sony, długo szukałem i ani na stronie Sony ani na innych stronach nie ma tego oprogramowania. Macie jakieś pomysł na rozwiązanie tego jakże denerwującego problemu? A może jakieś inne wyjście z tej sytuacji?

A i jeszcze próbowałem normalnie na telefon ściągnąć ale sciągało się ponad 9 godzin i nic. Ściągałem tez przez Wi-Fi i tez nic.

Jak ściągam ta gre z Sklepu Play na telefonie to tam ściąga się "Dadatkowy plik do: Heroes of Order & Chaos.

Dodam że mam Sony Xperie tipo i komputer z windows xp

Opublikowano

czego tu wymagać od gry że sie długo ściąga bo ma ponad 800 mb i ściągasz na żłówiu a nie normalnym necie !

reinstal programu do bólu az sie uda zainstalować sterowniki, oczywiście wcześniej całkowity uninstal

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...