Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić ?

Mati588

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,mam dylemat.Chce kupić fundsy sms'em 24zł.Tylko nie wiem jaki pakiet,może on być dla każdej klasy oprócz mechanika bo nim nie lubię grać.Więc chciałbym was prosić abyście przejrzeli pakiety na teraz i napiszcie który najlepszy.Na medyku jest ten pakiet z m27 Iar i deagle 50 ale muszę jeszcze wysłać za 7zeta.Piszcie co najlepsze.

Opublikowano

Kup pakiet dla szturmowca Stg Shop.

Ma najlepsze dodatki dla szturma i XM8 też nie jest takie złe. Pistolet MP433 Elite zadaje duże dmg w głowe to też można go pochwalić

Opublikowano

Tego dla medyka, o którym piszesz, nie bierz na pewno. Zastanów się nad Brutusem (medyk) lub JTiger dla snajpera, ewentualnie ten z XM8 dla szturmowca, bo nie wiadomo kiedy usuną, a jest tam dobra kolba.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie ma szans na broń +3 juz.

Kiedyś bronie miały lepsze wersje np. Veteran MP 7 ale po wielkim update przerobili je na +3

Opublikowano

Te bronie dostali ci,co kupili je przed znerfieniem. Kupuj Jtiger, sam mam i very good,tylko jeszcze poczekaj na m1911. I ja mam jeszcze pakiet Brutus-rewelka.

Opublikowano

Zależy-czy chcesz grać medykiem,czy zabijać strzelcem wyborowym. Ja kupiłem to i to,ale jak chcesz.

Opublikowano

Mam na 1 koncie snajpera i medyka.Snajper to główny żołnierz.Tylko sam się nie mogę zdecydować,mógłby mi ktoś napisać co lepsze z tymi dodatkami bo ta snajperka nie ma pistoletu i tu jest problem.

Opublikowano

Kup pakiet na takiej klasie, na jakiej bardzo dobrze Ci się gra, żeby nie było tak, że kupisz, a po dwóch dniach będzie "po co kupowałem na tą klasę pakiet, przecież nie lubię tej klasy i ledwo umiem nią grać" ;) Nie kupuj pakietu medyka z Deaglem i tą bronią, lepszy Brutus. JTiger, wszystko dobre, tylko bulletdrop troszkę nie do ogarnięcia w L96, masz tam też Saiga 12 więc na nudy możesz tym grać :D Na szturmowcu nie widziałem tego pakietu ponieważ mam teraz bf 2 i nie chcę mi się sprawdzać >.< ale jak tam jest Nemesis i inne kolby, magazynki itp to możesz zakupić pakiet na szturmowcu. Nabić 21, kupić Famasa i grasz :) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Hehehee tylko,że ten 21 lv to jeszcze trzeba poczekać więc chyba kupie ten pakiecik z l96A1 ale ten bulettdrop jest okropny ale jakoś się przyzwyczaję.Czemu nie kupować tego pakietu z deagle ?

Opublikowano

Bo ssie. Broń słabsza niż w brutusie, dodatki też, a pistolet do dupy tak naprawdę. Zanim go wyciągniesz, każdy cię położy z M9. Gram w tę grę ładnych parę miesięcy, a z Deagla położyli mnie może kilkanaście razy. Szczególnie medykowi nieprzydatny, bo potrzebujesz szybkiej broni podręcznej, żeby dobić. Od obrażeń masz broń główną.

I do tego cena. Śmieszna.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kiedyś był inny pakiet z MG36 ale inne dodatki, np. lufa Slidewinder która bardzo dobrze pasuje do medyka.

Jak sie pytasz co kupić to do ciebie należy decyzja, grać medykiem czy zwiadowcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...