Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym spytać się osoby doświadczone (osoby obeznane w tym silniku, mające duże doświadczenie, wiedzące odpowiedź na mój problem) na temat silnika phpbb3.

Otóż posiadam własny serwer (nieważne w czym :)). Zrobiłem forum na proser***.pl i zakupiłem tam pakiet "PRO". Instalacja silnika to dla mnie nie problem. Szybko wszedłem na oficjalne forum phpbb3 i ściągnąłem najnowszą paczkę. Podłączyłem się do FTP i wgrałem paczkę. Wcześniej zrobiłem bazę mySQL. Postępowałem zgodnie z krokami (potem było trzeba jeszcze usunąć katalog "install" - zrobiłem to). No i problem pojawił się już na początku. Nie wiem od czego zacząć. Zrobić grupy i działy, a potem jakieś "uprawnienia" ? Może ktoś jest obeznany w tym. Bardzo będę szczęśliwy, jeżeli jakaś osoba będzie potrafiła mi pomóc :)

PS : O co chodzi z tymi uprawnieniami ? Jak je dokładnie dodać ?

Opublikowano

Ja mogę pomóc. Pisz na pw, to się jakoś lepiej zgadamy.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Tylko, że jak piszę działy to piszę, że jakiś uprawnień nie mam. Mich4S odezwę sie na komputerze (obecnie siedzę na telefonie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...