Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bug Lux ?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie wiem czy jest to bug, czy inna kwestia. Dodam, że Lux to mój main champ, gram nim najdłużej i na 100% ją najbardziej ogarniam.

Od ostatniego patcha czasem zdarza się mi, że ulti nie zadaje dmg.

Nigdy mi się tak nie zdarzało.

Przykładowo dziś grałem z Syndrą. Gankował trundle, złapałem ich i puściłem E, wyleciał mój jungle Kha Zix i pozamiatał. Obojgu zostało maksymalnie 100 hp.

Stali pod wieżą, kiedy puściłem ulti. Trafiłem ich na 100%, nie było opcji, że nie. Sam się dziwiłem z kumplem, nie wiem o co chodzi.

Zdarzyło się mi to łącznie dwa razy.

Co sądzicie na ten temat?

Opublikowano

Nagraj filmik i wyslij do supportu

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Albo zrób animacje, przerysowywując klatki na strony pustej książki, następnie złóż je (najlepiej zszyj) po czym przepóść tak by były one widoczne, nagraj to kamerką i wyślij riotowi

Jestem dumny z tego że dostałem warna, przynajmniej pomogłem.

xxx

Opublikowano

To nie jest błąd konta , tylko po prostu automatycznie pozmieniały ci się pliki , jak wiadomo każdy champ ma swoje pliki. Włącz League of legends , w panelu uppdate , odszukaj w prawym górnym rogu koło zębate - > kliknij - > kliknij ,, Napraw pliki ''

Jeżeli nie pomoże , zostaje ci Reinstal .

Opublikowano

a co mają pliki do tego , to jaki dmg zadasz jest naliczane na serwerze... W grze masz tylko efekt wizualny . Myślę , że skoro miałeś tak nie raz to niedługo to odkryją. Swoją droga nie tylko lux zauważyłem , że na kilku postaciach , używam umiejętności jest animacja , umiejętność już się odmawia , ale nic nie zrobiła .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

O matko boska, jaki stek bzdur przeczytałem : ) Promień rażenia ulti Lux został debuff'nięty : ) Pozdro.

/\

Nie czytajcie tego posta, pytajcie o co chodzi, żyjcie w niewiedzy...

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Może miałeś laga i nie zadawało obrażeń.Zrób filmik i pokaż riotowi ;)

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

ostatnio doswiadczylem tego samego, lux trafila mnie ultem - mialem okolo 50hp, odziwo ulti mnie trafilo a przeżyłem, imo to jest bug jakis zwiazany z ta postacia, byc moze wprowadza jakas latke niedlugo..

Opublikowano

Po prostu ktoś odbił tego skilla czyt. pochłonął go -.-

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Dosłownie takie samo zdarzenie miałem wczoraj varusem, gdy uderzyłem w morde z ulta trafił go prosto w jape i nic się nie stało. Razem z kolegą się dziwiliśmy.

Opublikowano

Tak samo dzisiaj miałem, jak grałem talonem.Gram, gram na midzie przeciwko lee chce go dobić z tego "w" trafiłem go prosto w środek, na 100 % trafiło, a tu bum ... żyje -,- i jak miał te 20/50 hp tak dalej miał.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Miałem to samo lux, biegłem na pomoc na bottom i przeciwnik miał około 200hp dostał ulta które nie zadało mu obrażeń a trafiłem na pewno bo moja drużyna zabiła go i miałem asystę ... Nie ma mowy o żadnych innych umiejętnościach czy coś bo byłem obok drejka ;x Reakcja kumpli na ts '' kurwa jak ten ult nie trafił ''

Opublikowano

Miałem tak może z 3 razy. Pierwszy raz to sezon 2 był dawno temu sam środeczek ulta stałem z low hp i nic :).

2 pozostałe przypadki w 3 sezonie. Rzadko bo rzadko ale czasem się zdarzy bug na laserze

Opublikowano

Dziś miałem tak samo gram talonem na topie mam low hp przeciwnik też, używam ulti (dla nieznających jego ulti) wystrzeliwuje w okułmnje ostrza (nie zadają dmg) staje się niewidzialny ide ostrza do mnie wracają (znowó przelatują przez wroga) i nic, a on wykańcza mnie swojim ulti (tristana)

Opublikowano

dzis miauem tak samo gram se luks on ma 30 hp ultuje jusz sie ciesze. rze triple kill a tu nic dupa a miałem jusz ss robic i na mpc forum dawac ... juz do suportow napisałem pozdrawiam
Destroyer 09 :)

Opublikowano

Zgłoś to do supportu :P Nawet bez filmiku możesz.

Ale na pewno ktoś już to zgłosił więc w next patchu to naprawią :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...