Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nowa darmowa ankieta za 500 NX [łatwa]

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym Wam przedstawić nową darmową ankietę, niestety jednorazową. Dzisiaj ją wprowadzili na tokenads i nazywa się "In House". Mi przyszło ok. 500nx za nią, a szybko się ja robi.

Wchodzimy na tą ankietę i wypełniamy pola oznaczone *.

1f3fmx.jpg

Wchodzimy na maila którego podaliśmy wcześniej, i naciskamy na ten napisik zaznaczony na screenie:

0m2lv1.jpg

Powinno nas przekierować do następnej strony, i naciskamy guziczek podkreślony na screenie:

gnxrrx.jpg

Jeśli wyskoczy nam taka informacja, to znaczy że NX-y powinny już być na koncie ;P

khplx8.jpg

Dowód wypłacalności:

u7v61x.jpg

Pozdrawiam, akurat jak komuś reszki brakło do jakiegoś perma, to jest jak znalazł ;-)

A w dodatku jak się poszczęści to bierzecie udział w losowaniu PSC

Opublikowano

A można ją codziennie robić? Podpinam na dzień lub dwa, żeby wszyscy się zapoznali ;)

Nie jestem pewien, ale chyba jednorazowa, dzisiaj dopiero zrobiłem :)

Opublikowano

nie mam obrazka, dlaczego mod podczepia temat bez obeznania się z tym ... ?

Temat został podpięty na jakiś czas, a nie na stałe. Został już odpięty bo ss`y wygasły.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

mozna ss poprawić ?

Nie wiem czy teraz da radę. Gadałem z autorem i już zrobił tą ankietę i teraz jej nie ma. Ja tej ankiety w ogóle nie mam, więc też nie zrobię ss`ów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja nie miałem jej ale pamiętam że robiłem ją kiedyś tzn wszedłem tylko i wyszedłem miałem w pomocy zrobiłem doszło więc działa sprawdźcie czy nie robiliście jej :)

Opublikowano

Poda ktoś stronkę?

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...