Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pc przy mc

MisterDami123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie .

Otóż mój problem polega jak gram w Minecraft tylko przy tej grze występuje problem , no więc gram gram nagle calutki czarny ekran nie tyko minecraft ogólnie cały , za jakoś 1 sec włącza się spowrotem i w prawym dolnym rogu wyskakuje komunikat : Sterownik ekranu przestał działać, lecz odzyskał sprawność . I tak ciągle ciągle co jakieś 10 , 15 minut nie idze wytrzymać z taką grą .

PS : Pomóżcie . Nigdzie nie mogę znaleźć tego sterownika :/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi też się to zdarzało, masz najnowsze sterowniki do karty graficznej? Czy tylko w minecrafcie ten problem występuje?

Opublikowano

Pirat czy premium do mc nie ma nic do rzeczy. Pliki są takie same, tylko premium ma inne możliwości. Zaktualizuj Javę oraz zainstaluj MC od nowa. Usuń cały folder minecraft, tylko zostaw sobie save'y, żebyś nie musiał grać od nowa. Może też coś Ci się źle zainstalowały sterowniki do karty, ja tak miałem. Błąd za błędem błęda poganiał przy instalacji.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

wgraj najnowsze sterowniki karty graficznej i nową jave ;)

Ma najnowże sterowniki...

Od kiedy błąd występuje?Możliwe, że jak aktualizowałeś sterowniki to coś się popsuło.

Opublikowano

Ma najnowże sterowniki...

Od kiedy błąd występuje?Możliwe, że jak aktualizowałeś sterowniki to coś się popsuło.

Błąd występuje od około 3 dni ...

Pirat / Premium z Mc.net ? :)

Mam pirata .

Pirat czy premium do mc nie ma nic do rzeczy. Pliki są takie same, tylko premium ma inne możliwości. Zaktualizuj Javę oraz zainstaluj MC od nowa. Usuń cały folder minecraft, tylko zostaw sobie save'y, żebyś nie musiał grać od nowa. Może też coś Ci się źle zainstalowały sterowniki do karty, ja tak miałem. Błąd za błędem błęda poganiał przy instalacji.

Wszystko mam zaktualizowane bo mi wyskakuje komunikat jak jest aktualizacja i ja odrazu aktualizuje . Właśnie 5 minut temu grałem pograłem sobie 1 minutę i znów ten sam błąd ;/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

podaj swój sprzęt możliwe że popotu nie wyrabia może być również zepsute gpu i nie wyrabia i potrzebuje (resetu)

battlefield3wallpaperhdf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...