Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer dedykowany pod minecraft'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukałem ostatnio firm, które oferują serwery dedykowane i nie blokują jednocześnie serwerów minecraft. I chciałbym zaznaczyć, że nie chcę jakiś hostingów z kolorowymi panelami dla idiotów tylko porządną maszynę, ale też nie VPS'a.

Także czekam na jakieś fajne propozycje.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Ja aktualnie mam na ovh. I jeżeli masz kupywać u nich Kimsufi to nie kupuj za słaby procesor i laguje przy 15 graczach TPS już 10-15. Jutro będę miał maszynkę na śląsk data center procesor i7 więc myślę że mi już będzie ładnie chodzi serwer ;)

Póki co nie jestem zadowolony z ovh ale to pewnie przez to że za slaby procesor ;)

Juni0r.jpg

Opublikowano

@up

Od kiedy ycraft sprzedaje dedyki?

Wydaje mi się, że Mod powinien umieć czytać:

"I chciałbym zaznaczyć, że nie chcę jakiś hostingów z kolorowymi panelami dla idiotów tylko porządną maszynę, ale też nie VPS'a."

Opublikowano

Polecam ci kupić maszynę dedykowaną z serwisu OVH, dostajesz całkowity dostęp do konta root a szczególnie pewność bezpieczeństwa. Hosting Sored.pl, nie polecam z powodów jasnych.. Brak dostępu do konta root, Keylogger na maszynie, Administracja nie pomocna i strasznie wolna, błedy na stronie z system opłacania serwera oraz odkupują maszyny z OVH..

OndteAw.png

Opublikowano

@up

Pukawka odpada, raz mają panele administracyjne + za słabe konfiguracje, poza tym pukawka to hosting serwerów do gier.

Temat do zamknięcia, już wybrałem firmę z najlepszą konfiguracją.

Opublikowano

Ja polecam :

1.Sored.pl

2. ovh.pl

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...