Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile fps jak myślicie ?

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100-150 ;) Sprzęt niezły ze spokojem da radę.Polecam wgranie optifine, dzięki temu wyciągniesz jeszcze więcej fpsów ;)

Opublikowano

jeżeli ja na 5 letnim pc mam 100 fps na multi to myślę że będziesz miał porządne stałe 300fps z optifine

Opublikowano

W porównaniu z moim lapkiem (50fps, na far + fast i tekstury 128x128), to sądzę, iż z OptiFine, bez problemu dobijesz do 300fps.

025a7652b71469d8845294192925f77f.jpg

Opublikowano

Masz najnowsze sterowniki do karty graficznej?

Wgraj optifine ;)

Opublikowano

Z taką kartą graficzną nie masz się co dziwić.

Opublikowano

ta karta graficzna Ciągnie Battlefield 3 na wysokich -.- na 1980x1080 i all najnowsze .... więc bardzo ciekawe

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

jest na normal powiem tyle ta karta grafiki nie jest aż taka zła jadę na niej na max ustawieniach w crysisa 2 .. właśnie mi się zainstalował na multi 50/60 fps więc jak możliwe że w mc 15/17 fps ?

Opublikowano

Dysk nie koniecznie musi być przyczyną, nie ma on raczej wpływu na klatki.

Może być to wina zasilacza, albo zakurzonej grafiki, czy też javy.

Opublikowano

Wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej, poczytaj jak najlepiej ustawić Optifine ( najlepije all animations na off jesli nic nie pomoze wgraj jakis texturepack ) + java 7.

Myślę że to pomoże .

Opublikowano

Bije na 260-280FPSów a gdyby 4gb DDR5 albo 8gb DDR3 to 350.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Wgraj najnowsze sterowniki do karty graficznej, poczytaj jak najlepiej ustawić Optifine ( najlepije all animations na off jesli nic nie pomoze wgraj jakis texturepack ) + java 7.

Myślę że to pomoże .

napisałem że zrobione nabijanie postów ..... nie uważam że w tym jest problem ...

Bije na 260-280FPSów a gdyby 4gb DDR5 albo 8gb DDR3 to 350.

a co to ma wspólnego z tym ?

Opublikowano

Powiem tak all jest nowiutkie oprucz dysku twardego niedługo będzie sprzedawany i kupuje sobie myśle o SATA III reszta jest nowa karta grafiki ma jakieś pół roku czyszczina wczoraj i smiga jak marzenie reszta sprzętu jest z wczoraj bo wczoraj dokonałem zakupu zrobiłem na nowo formata all nowe sterowniki (nawet sa jakies do procesora pierwszy raz takie widze o_O) jak myślicie czy ten stary gruchot dysk twardy może mnie spowalniać ale aż tak o_O szczeze to ostatnia część z mojego kputera dysk jest Sata I

Opublikowano

Myślę że na tym sprzęcie powinno wyciągnąć spokojnie 300-500 fps Pozdrawiam

a ja wyciągam 17 .... więc w czym jest problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...