Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasza ulubiona broń grze ?

JokerMr

Wasza ulubiona broń  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest wasza ulubiona bro? w grze Assassin's Creed ?

• No?e do rzucania
      4
    • Ukryte ostrze
      26
    • Miecz
      3
    • Pistolet
      1
    • Tomahawk
      13
    • Go?e pi??ci
      1
    • Ukryty Pistolet
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jaka jest wasza ulubiona broń z serii assassins creed . Podam tu podstawowe bronie nie będę podawał jakichś toporów itd . Możecie wybrać kilka broni . Moja ulubiona broń to ukryte ostrze , noże do rzucania oraz nawet tomahawk ujdzie .

mihcio15.png

Opublikowano

Oczywiście że ukryte ostrze ,gdyż uważam je za znak rozpoznawczy assassinów. Ciekawi mnie bardzo najnowsza broń, mianowicie ta która ma być w Black Flagu czyli dmuchawka. Być może będzie można strzelać z niej środkami usypiającymi czy truciznami.

yj4x.jpg

Opublikowano

a ja wole toporki z rewelations tam to rzucasz w wrogów na powitanie później zabierasz im halabarde i klepiesz każdego po kolei ale jak leci ten toporek w wroga to są najlepsze akcje :D

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Ukryte ostrze, z powodu możliwości ataków z powietrza, z pod wroga, fajne finishery, bardzo szybkie i mocne. Z miecza chyba korzystam najrzadziej, bo to nie w stylu Assassina mi się wydaje. :P Noże do rzucania i ukryty pistolet podobał mi się tylko w AC Brotherhood, w 2 potrzeba było 2 noży, żeby zabić najsłabszego żołnierza, a namierzanie pistoletem trwało z 30 sekund. :] Jeśli chodzi o Tomahawka w AC III to całkiem zajebisty, ale i tak ukrytego ostrza NIC nie pobije. :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ukryte ostrze - Oryginalna broń Assasynów nic dodać nic ująć.

Nic nie daje takiej satysfakcji, jak z ukrycia wbijemy celowi stal w brzuszek :3

WBIOJVy.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ukryte ostrza !! <3:D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...