Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam MMORPG Podobnego do WoWa..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :P Tak jak w temacie :P

Mogą być do też ciekawe prywaciaki WoWa.. Jeżeli jest ktoś chętny do gry w WoWa znów - zagram! Ale potrzebuję dużo pomocy, bo ogólnie gierki nie ogarnąłem zbytnio..

Ważne dla mnie są takie rzeczy jak:

- Instancje

- Raidy

- Questy/Grind

- Wojny Gildii

- PvP

- Nacisk na Party

Przypadły mi do gustu:

- WoW ofc (świat <3 Przepiękny :))

- Tera Online (ach, ta gra z całą gildią... Ale dobre czasy się skończyły </3)

- Aion (dobra gra, bardzo dobra, ale niestety ograniczenia mnie do tego zmusiły)

- Runes of Magic (Pay2Win - Dziękuję, ale nie palę)

- Allods Online (brak graczy :))

urechisyg.png

Opublikowano

Może cię też zainteresować gra TLBB, może stara, ale nadal sporo polaków oraz fajnie się gra. :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Na twoim miejscu zostałbym przy WoWie :) Sprawdziłem wiele gier MMORPG na rynku i żadna nie wciągnęła mnie tak jak WoW swego czasu. Co jakiś czas wychodzą nowe, ale są to kolejne kopie poprzedników, albo nie ma w nich graczy.

Opublikowano

TLBB - Sprawdzę ofc! :)

WoW - Tak myślę właśnie, czy nie zacząć na nowo.. Bo ja zbyt dużo i tak nie osiągnąłem, niewiele się nauczyłem.. Spróbować mogę. Może jest jakaś ekipka na sunwell.pl ? Albo Gildia ? :)

Rift - Czekam do 12 Czerwca na F2P :) Wiem, można teraz już zdobyć RIFTa za darmo, ale Dejw (*le ja*) jest zbyt leniwy :F

4Story - Nie nie NIE. Nieudana podróbka WoWa, jakby z downem lekkim.

Podsumowując:

W WoWa chętnie zagram, ale tylko jeśli znajdzie się ktoś na np. sunwell.pl, kto by mi pomógł ogarnąć :( Bardzo mi się podoba klimat tej gry, ale nie łapię się we wszystkim..

Oczekuję na RIFTA! :)

urechisyg.png

Opublikowano

TLBB - Sprawdzę ofc! :)

WoW - Tak myślę właśnie, czy nie zacząć na nowo.. Bo ja zbyt dużo i tak nie osiągnąłem, niewiele się nauczyłem.. Spróbować mogę. Może jest jakaś ekipka na sunwell.pl ? Albo Gildia ? :)

Rift - Czekam do 12 Czerwca na F2P :) Wiem, można teraz już zdobyć RIFTa za darmo, ale Dejw (*le ja*) jest zbyt leniwy :F

4Story - Nie nie NIE. Nieudana podróbka WoWa, jakby z downem lekkim.

Podsumowując:

W WoWa chętnie zagram, ale tylko jeśli znajdzie się ktoś na np. sunwell.pl, kto by mi pomógł ogarnąć :( Bardzo mi się podoba klimat tej gry, ale nie łapię się we wszystkim..

Oczekuję na RIFTA! :)

Gdybym nadal grał w WoW'a to z chęcią bym pomógł. Na Sunwellu grałem dużo. Jeśli masz oryginał z dodatkami Mists of Pandaria to polecam globala. A na Sunwellu znajdziesz bez problemu ludzi, którzy Ci pomogą. Naprawdę grając tam nie spotkałem wielu nieprzyjaznych osób (grałem w Hordzie). Ludzie są w porzadku i w większości to dorośli. Także mentorów znajdziesz, wystarczy się otworzyć. Generalnie WoW nie jest taki trudny do ogarnięcia, a gwarantuję,że jak wbijesz pierwszego maxa to nie odejdzie od kompa ;)

Opublikowano

Gdybym nadal grał w WoW'a to z chęcią bym pomógł. Na Sunwellu grałem dużo. Jeśli masz oryginał z dodatkami Mists of Pandaria to polecam globala. A na Sunwellu znajdziesz bez problemu ludzi, którzy Ci pomogą. Naprawdę grając tam nie spotkałem wielu nieprzyjaznych osób (grałem w Hordzie). Ludzie są w porzadku i w większości to dorośli. Także mentorów znajdziesz, wystarczy się otworzyć. Generalnie WoW nie jest taki trudny do ogarnięcia, a gwarantuję,że jak wbijesz pierwszego maxa to nie odejdzie od kompa ;)

Niestety - Tylko Sunwell mi w głowie :P Mam tylko WoW Classic + TBC + WoTLK + Cataclysm (3.3.5a to podobno najlepszy dodatek pod WoTLK), niestety nie mam hajsu żeby pozwolić sobie na grę na globalu :)

urechisyg.png

Opublikowano

RaiderZ to ostatnia pozycja, która zasługuje na jakieś dobre miejsce na twoim komputerze. Naprawdę przyjemna gra, szkoda, że mało ludzi tam gra i kilka rzeczy jest niedopatrzonych. Z tego co wiem to jedna z gier, która została wypuszczona, a jeszcze nie skończona.

Opublikowano

RaiderZ to ostatnia pozycja, która zasługuje na jakieś dobre miejsce na twoim komputerze. Naprawdę przyjemna gra, szkoda, że mało ludzi tam gra i kilka rzeczy jest niedopatrzonych. Z tego co wiem to jedna z gier, która została wypuszczona, a jeszcze nie skończona.

Powiem Ci, że populacja jest dla mnie cholernie ważna.. :/ Zostałem przy WoWie na Sunwellu :) Stworzyłem nowego chara i od rana gram :P Jednak jest wciąż ta radość z gry ;)

urechisyg.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja proponuje aion-a ,poniewaz gralem na becie 4.0 ktora wyjdzie w sierpniu i bardzo poprawili grafike (wczejsniej na kompie kolegi co sekunda lag a teraz conajmniej 3 godziny bez zadnego laga gral)

A poza tym 2 nowe klasy na 4.0 wyjda (Bard i gunner).Wedlug mnie gunner troche psuje fabule gry ale zajebiscie sie nim gra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...