Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód za SB

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Jaki polecilibyście mi samochód do ok 11k SB? Fajnie by było jakbyście jeszcze co nieco napisali coś o tym samochodzie np. na jakie wyścigi się nadaje:)

Z góry dziękuje:)

Opublikowano

Lamborghini Aventador za 9650 SB będzie najlepszym wyborem, najlepszy wóz w grze, do wyścigów/sprintów.

Do dragów najlepsze jest Pagani Zonda Cinque za 8k SB, najlepszy wóz w grze do tej konkurencji.

Opublikowano

Flinn jeszcze raz wielkie dzięki zachęciłeś mnie do tego lambo:)

Jaki samochód za IGC najlepiej kupić do dragu?

Gdzie znajdę jakieś info jakie kolory części montować do jakiego wyścigu?

Opublikowano

Flinn jeszcze raz wielkie dzięki zachęciłeś mnie do tego lambo:)

Jaki samochód za IGC najlepiej kupić do dragu?

Gdzie znajdę jakieś info jakie kolory części montować do jakiego wyścigu?

Różowe do dragów, niebieskie do wyścigów a zielone to głównie do "wszystkiego". Pomarańczowe do pościgów.

Tutaj masz tuta: http://www.mpcforum.pl/topic/747871-tut-modyfikatory-umiejetnosci/

461151420292002410470.png
Opublikowano

A do lambo jakie powkładać jak kiedyś jakieś ultra czy coś złapie?+ Jaki ten samochód za IGC do dragu:)

Opublikowano

A do lambo jakie powkładać jak kiedyś jakieś ultra czy coś złapie?+ Jaki ten samochód za IGC do dragu:)

Zależy w której klasie chcesz ten samochód za IGC. Do słabszych klas (D, C) polecam Audi RS4 lub S5. Do wyższych (głównie A no i S) dobre jest Lamborghini Murcielago LP650-4 Roadster.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...