Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CSRV jest dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest najlepszy hosting w polsce.

1.Ogarnieta administracja

2.Brak Lagow

3.Duzo Ramu

4.Darmowy IS

5.Darmowe Bazy Danych

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

To wbrew pozorom ch*jowy hosting! 80% ich użytkowników to dzieci poniżej 13 roku życia, a znani są bo KIEDYŚ mieli jako jedyni ItemShop i poleciło ich kilku znanych YouTuberów ! Nie polecam, już lepiej kup serwer na Puawka.pl, Slotex.pl lub DisConnect.pl ! Na każdym z tych hostingów jest lepiej niż tam !

Opublikowano

To wbrew pozorom ch*jowy hosting! 80% ich użytkowników to dzieci poniżej 13 roku życia, a znani są bo KIEDYŚ mieli jako jedyni ItemShop i poleciło ich kilku znanych YouTuberów ! Nie polecam, już lepiej kup serwer na Puawka.pl, Slotex.pl lub DisConnect.pl ! Na każdym z tych hostingów jest lepiej niż tam !

Jestem ciekawy co ma za znaczenia wiek klientów? X_o. Ja polecam CSRV Kiedyś miałem tam serwer ;) Zero lagów, Miły support, Łatwy i zarazem rozbudowany panel zarządzania. Jedynym minusem jest cena chociaż warto zapłacić te kilka złotych więcej i mieć lepiej. ;)

Opublikowano

@UP

Serio? Lepiej? Wątpie... Najlepsza oferta u nich - Iron... 12 Osób na serwerze i lagi? Nie no! Nieźle! Dobra oferta? Ciekawe...

Opublikowano
Lagi? No tak 90 Pluginów to się nie dziw... na każdym hostingu mogą być lagi jeśli się kiepsko zoptymalizuję ;)
Opublikowano

Ja polecam Fiberhost.pl

Dlaczego?
Po pierwsze jest to FIRMA! Więc na pewno nie zniknie i twój serwer będzie cały czas dostępny.
Mają dobre maszyny z dyskami SSD które znacznie lepiej niż HDD!
Mają najniższe ceny.
Ich Biuro Obsługi Klienta odpisuje po 5-20 minutach.
Nie ma żadnych lagów.
Mają bardzo dobry Panel.
Na bieżąco robią konkursy
MAJĄ ITEMSHOP! ZA DARMO!
Wysokie stawki SMS
Tutaj ich cały Panel i opis:
A i na fb czesto robią konkursy, albo rozdają kody rabatowe !
Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na http://CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. U nas nie kupujesz w ciemno. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Opublikowano

Lagi? No tak 90 Pluginów to się nie dziw... na każdym hostingu mogą być lagi jeśli się kiepsko zoptymalizuję ;)

Czysty Survival - 12 pluginów - Essentials, WorldEdit, WorldGuard, PermissionsEx, plugin na rejestacje... Pukawka - 0 lagów, DisConnect - 0 lagów, CraftServ - Lagi... I wszystko zaktualizowane i ani jednego błędu pluginu w Consoli.

Opublikowano

Polecam CSRV miałem serwer i własnie zakładam.Brak lagów,brak zbyt małej ilosci ramu.Tylko cena ale to nic 45zł za 20 slotów tak dobrze zrobinego hostingu więc prawie za darmo.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Czysty Survival - 12 pluginów - Essentials, WorldEdit, WorldGuard, PermissionsEx, plugin na rejestacje... Pukawka - 0 lagów, DisConnect - 0 lagów, CraftServ - Lagi... I wszystko zaktualizowane i ani jednego błędu pluginu w Consoli.

To nie możliwe ;) Ja miałem 40 pluginów, Przy 20 slotach i ani laga nie było ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...