Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo wam szukam jakiejs gry w ktorej mozemy byc lucznikiem tylko to mnie interesuje;p

oprocz:

Archlord

Cabal

Metin2

bo na tych grach osiagnolem juz to co chcialem i juz nie chce mi sie grac;)

instalka max 7gb(oprocz l2 nie podoba mi sie)

a takze szukam gry co jest sie wizardem czyli takim goscie jak w cabalu co rzuca czary na odleglosc ahaaaa odpada tez Rappelz/Last CHAOS/

Opublikowano

Diablo 2 ;) Mozesz zrobić luczniczke amazonke bowke (zone bądz inne ;) )

Boże, mało jest już plebsu na bnecie ? (łącznie z tobą :D )

MuOnline for no ot

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Silkroad Online! - masz łucznika, wiele prywatnych serwerów, botów, i innych programów pomagających w wbijaniu lvli. Jest tylko mały minus - na globalny serwer ( isro ) wbija się od cholery czasu. Czasem nawet cały dzień. ( zależy na jaki serwer, i o jakiej porze dnia ). Ale na ogół gierka jest w porządku. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Także polecam silka. Ewentualnie możesz jeszcze spróbować w Perfect Wolrdzie (jako elf archer),

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Dokładnie tak jak UP!!!

Polecam ci zajebiście Perfect World!

Gram w to już półtora roku ( na chwile sobie zrobiłem długą przerwę żeby odpocząć od WQ i Penny )

Aktualnie mam tam Warriora Duale 97 lvl

Gra nie jest łatwa ale grywyalnosc jest zajebista :D

POLECAM WERSJE MALEZYJSKA ( najwięcej osób gra)

Opublikowano

a wiec tak dekaron zajebista gra sa obie te klasy co cie interesuja noi oczywiscie silkroad rowniez wypas gierka jest wizard i archer ale odrazu odradzam granie na globalu isro wbija sie pare h... jak juz grac to najlepiej na chinskim globalu csro graja tez tam polacy zangielszczenie mozna sobie sciagnac czasami mozna nawet spotkac spoko chinczykow ;d

Opublikowano

@EDIT

sorki, miałem napisać na pm i mi się coś powaliło. Jak można to proszę o usunięcie.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

World of Warcraft > all

dokladnie, tylko gra strasznie wciaga ;/ (3 lata zmarnowanego zycia na tej grze)

Zeby grac na globalu trzeba placic cos kolo 70zl co 2 miechy ale jest duzo priv serwerow gdzie gra duzo polakow.

Tylko ze gierka troche wazy : )

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jak dla mnie Perfect World to zajebista gierka ;)

Serwery prywatne są (jak ktoś lubi łatwo)

Można latać ( Human na mieczu, Elfy mają skrzydła a Bestie latają na zwierzętach) xD,skakać (tak syto na 7-10 metrów xD) Świat jest potężny, grafika niczego sobie.

Klasy :

Human:

-Blademaster (typowy warrior)

-Wizard (każdy wie o co chodzi ;d)

Elf:

-Elf Archer

-Elf Priest ( Buffer )

Beast (tu dokładnie nie wiem, bo nie grałem ale postaram się wyjaśnić ;P) :

-Beserker (tu wiadomo)

-Summoner (?) postać, która sobie przywołuje pomocników, może oswajać zwykłe moby z gry ;d no i nie wiem co jeszcze ;p.

Skill'e wyglądają super, większość efektywna (trochę gorzej niż w Cabalu, a przynajmniej można skakać ^^)

Ktoś grający kolesiem (chodzi mi po prostu o płeć) mający kolegę/żankę może wziąć ją na ręce i się z Nią wozić ;d Dobre w pomaganiu ;p Teraz tak z kumplem wszędzie latam x].

No myślę, że wszystko ;p. Jak jakieś pytania są, albo może ktoś chce zagrać ze mną i z moimi paroma kolegami (gramy na serwerze prywatnym) to proszę pisać gg: 7630691 lub mail: [email protected]

Opublikowano

dokladnie, tylko gra strasznie wciaga ;/ (3 lata zmarnowanego zycia na tej grze)

Zeby grac na globalu trzeba placic cos kolo 70zl co 2 miechy ale jest duzo priv serwerow gdzie gra duzo polakow.

Tylko ze gierka troche wazy : )

2 miechy? wcześniej było co miech Oo Chyba is Back to WoW ^^

btw@ polecam ci także WoWa 28 GB ściągnia ale polecam