Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z camermodem

rossana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam pewien problem... mianowicie, chciałem do CM dodać serwer na którym chciałem pograć i sie pobawić, robie wszystko jak w poradniku z metin2mod.tk wpisuje te pierdoły pongi IP itd... i gdy wszystko jest CH sie pojawiają, wyskakuje "błąd połączenia z serwerem" ... czemu sie tak pojawia ?? ;//

pomoże ktoś ???

Opublikowano

Robie tak samo wszystko... :))

tylko w filmiku gości zapisuje serwer np na pozycji 33 a odpala z 3 która już jest w modzie na stałe, i ona działa... także.... filmik troche kłamie :) bo tamta na pozycji 33 pandora może wgl sie nei uruchomić... robiłem wszystko zgodnie z poleceniem na filmiku... http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_94957&feature=iv&src_vid=P1fu65CulVU&v=ua_cxw8EPzQ i tu także nie działa, tylko że wisi na zostaniesz połączony ...

Ma ktoś inne rady jak to zrobić ??

nazwa serwera to linaresMT2....

IP itd mam, Pong też, wszystko robie, i dupa...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up mam ten sam problem może ktoś pomóc w dodaniu tego linaresa ;c

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...