Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Xbox 360 problem z kontem gold

Vaduz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ kupiłem kod na 1 miesiąc i nie wiem jak go aktywować to trzeba zrobic konto XBOX LIVE i coś tam trzeba dalej klikać zeby aktywowac ten kod na Konto gold prosze o szybko odp

Opublikowano

Normalnie robisz konto postepujac wg wyswietlanych instrukcji. A co do kodu to wchodzisz w zrealizuj kody i wpisujesz go.

Ewentualnie mozesz to zrobic przez stronę.

Opublikowano

No wpisze kod a potem trzeba pisac imie nazwisko miejscowość tel i inne mam wszystko uzupełnione klikam gotowe i pisze zeby podac ulice albo zły numer tel a wszystko dobrze powiem mi ktoś jak to zrobić bo mnie to juz zaczyna ponosić !!!!!!!

Opublikowano

X na padzie>>>Gry i aplikacje>>>wymień kod>>>przepisujesz kod

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Tak mam polske no klikam tam gdzie kod przepisujesz pisze ze kod poprawny a dalej trzeba jakies dane podawac imie nazwisko miejscowosc ...Można jakośto zrobić zeby nie podawać danych ?

Opublikowano

Trzeba było odrazu mowic ze wpisujesz falszywe dane bo pisales ze wszystko wpisujesz i wyskakuje ci błąd.

Musisz podac prawdziwe dane bo inaczej Ci nie przejdzie dalej. Nie marnuj czasu tylko je podaj, jaki jest problem?

Opublikowano

Ona tez jest wymagana, mozesz spokojnie podac. Jesli włączylaby ci sie automatyczna subskrypcja to pamietaj zeby wylaczyc na stronie lub telefonicznie. Jesli nie masz karty to nic nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...