Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spadek fps po wpisaniu komendy

SirKotlinski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec gram sobie na call of duty mod, no i nagle chcialem wpisac taka komende ktora otwiera okno ( podobne jak dolaczymy do serwa, mamy taka reklame czy co to tam jest ) no i jak to wpisze no to lipa bo mi fps skacze jak chol**a, a potem widze tylko channel overflodded czy jakos tak, pisze z pamieci

no i to na wszystkich serwach jest

np na zombie mode gram, to po restarcie rundy musze wyjsc z serwa i wejsc, bo jak tego nie zrobie to to samo mi wyskoczy i wywali mnie z serwa

prosze o pomoc

Opublikowano

To usuń tą komendę np. jak wpisywałeś xxx 1 to wpisz xxx 0 lub usuń config.

I wpisz te komendy po wyczyszczeniu configu

developer 1
fps_max 999
fps_modem 999
cl_shadows 1

Regmannn

Opublikowano

System oper. : Windows XP Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GT 520 ( 2 GB ) Procesor : AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.85 GHZ RAM : 2 GB coś jeszcze? :)

//down - przeskanuje, wyczyszcze i napisze. narazie trzeba czekac az to sie zrobi :P

Opublikowano

Przeskanuj kompa programem malwarebytes anti-malware oraz rejestr ccleanerem i usuń wszystkie zbędne śmieci.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ciągle nic.. a może to być przez windows? bo teraz patrze to mam taki

windowsMX 8.1 a wyświetla się jako windows xp

innego pomysłu nie mam co może powodować ten problem :/

Opublikowano

No bo takie dziwne problemy z systemem operacyjnym to są krytyczne problemy, trudno o naprawę a szczególnie jeśli ma się tak mało informacji od ciebie na ten temat.

Reinstall spróbuj zrobić, a jak masz Non-Steam, to pobierz czystego v7, i zainstaluj patch v23.

Oczywiście jak zrobisz formata to raczej naprawi ci większość problemów, ale na sam początek po formacie zainstaluj sobie antywira i CCleaner którego będziesz używał regularnie.

Nic już ci się nie spieprzy, jeśli dbasz o kompa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...