Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona Prywatnego Serwera PolishWorld

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strona slaba, orginal mi sie nie podoba a ta jeszcze gorsza jak dla mnie.

Kolor zmieniony na po calosci na zielony zapewne w gimpie i dodane jakies tlo z google. Nawet ten button "Download" ma prawie identyczne kolory a w orginalne ma inne tlo, napis i ten smok czy cos.

sygna1.png

Opublikowano

jak mi dasz mape polski z ich plikow to posypie cie lajkami przez miesiac codziennie.

A nie jakas badaiewna strone z epvpna dodatek z dziura is

68888487823051815750.png

Opublikowano

jak mi dasz mape polski z ich plikow to posypie cie lajkami przez miesiac codziennie.

A pokaż mi tą dziurę ;)

95495145614730418249.png

Opublikowano

A pokaż mi tą dziurę ;)

Ta strona bodajże nie ma narzuconego sleepa, czyli klikasz ile chcesz i masz tego ile chcesz.

Opublikowano

Ta strona bodajże nie ma narzuconego sleepa, czyli klikasz ile chcesz i masz tego ile chcesz.

Pytałem jego, bo chciałem zobaczyć co jest według niego dziurą ;]

95495145614730418249.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Winter32 jesteś PRO ;D aż mi się płakać chce jak zobaczyłem co ty tutaj wżuciłęś. Na takie gówno to szkoda miejsca na mpc.

PS. strona Derina grafika przerobiona ale skrypty były pisane przez webmastera i luk w IS niestety nie ma.

Było kilka tematów że ktoś włamał się nam na serwer :p i gdzie macie tą stronkę ??

Podszywki pod GM były spowodowane hyperlinkiem ponieważ nie trzeba było mieć szkła żeby używać kolorowego pisania.

A ty Winter32 żal mi ciebie na pw pytasz jak włączyć klienta na plikach trenzo bo wyskakuje ci błąd :P. Dajesz mapkę do dokończenia z zrobionym terenem (HAHAHAHAH) jak ją zobaczyłem to padłem bo lepszą robię w 1 min.

Jak chcesz mapki to pisz do mnie a nie do dziecka które nie umie klienta uruchomić

Opublikowano

Winter32 jesteś PRO ;D aż mi się płakać chce jak zobaczyłem co ty tutaj wżuciłęś. Na takie gówno to szkoda miejsca na mpc.

PS. strona Derina grafika przerobiona ale skrypty były pisane przez webmastera i luk w IS niestety nie ma.

Było kilka tematów że ktoś włamał się nam na serwer :P i gdzie macie tą stronkę ??

Podszywki pod GM były spowodowane hyperlinkiem ponieważ nie trzeba było mieć szkła żeby używać kolorowego pisania.

A ty Winter32 żal mi ciebie na pw pytasz jak włączyć klienta na plikach trenzo bo wyskakuje ci błąd :P. Dajesz mapkę do dokończenia z zrobionym terenem (HAHAHAHAH) jak ją zobaczyłem to padłem bo lepszą robię w 1 min.

Jak chcesz mapki to pisz do mnie a nie do dziecka które nie umie klienta uruchomić

Przeciez tam są same grafiki -.- nie jest ona oskryptowana. Jedyne co moga zrobić to wziąść Grafikę :) Usune zeby "płaczu" nie było ;]

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...