Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] zasieg predkosc przez proxy !

Cocolloco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bassa musisz się z tym pogodzić , zostajesz zbanowany na forum w najbliższym czasie , Zasada na forum " Nie bluzagaj " ! NIe tylko ty jesteś tutaj że tak powiem " Pełnoletni " .....

Opublikowano

przypałętał sie jakiś dzieciak z ulicy :) nie akceptują go w życiu to sie musi wyżyć w necie ^^:)

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Cocolocco po co ty o tym mówisz xD:D ?

Skoro ty jesteś Moderatorem czatu na pl2 i masz dbać o to aby nie było właśnie czegoś takiego :)

Ale jeśli mówisz prawde to czekam na twoj filmik :P

Opublikowano

przypałętał sie jakiś dzieciak z ulicy :) nie akceptują go w życiu to sie musi wyżyć w necie ^^:)

Chyba z ulicy Sezamkowej :D

Opublikowano

Cocolocco po co ty o tym mówisz xD:D ?

Skoro ty jesteś Moderatorem czatu na pl2 i masz dbać o to aby nie było właśnie czegoś takiego :)

Ale jeśli mówisz prawde to czekam na twoj filmik :P

to chyba mnie z kims pomyliles :)

Opublikowano

Nie wiem po co podszywasz się pod gracza cocoloco z pl2...

bo może go to wiadomo co ... i mokro mu się robi :) albo coś z psychika to na pewno trochę ma ;) bo z tego co wiem to nie jest to na 100% gracz z pl2 który gra na nicku ٠ČøčõĿǿçő٠ bo wczoraj nawet na ts był poket ze on tu nic nie pisze :)

Opublikowano

ludzie ogarnije nie jestem zadnym cocoloco z pl2 :D chce sie tym podzielic a wy umiecie tylko wyzywac pozegnajcie sie z speedem i zasiegiem Ci co maja dostac to na priv poleci :) dziekuje bardzo zastanowcie sie na nastepny raz co gadacie nie dosc ze ktos wam chce cos dac to jeszcze bluzgacie .pozdrawiam :)

Opublikowano

przyszedł,narobił szumu i se poszedł... ehhh

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Koloo zebys sie nie zdziwili ^^ na privki poleci zobaczysz jak sie nie ktorzy beda cieszyc i specjalnie napisze zeby nie dawali bo nic wiecej nie dostana :)

jeszcze max z 7dni .pozdrawiam :) ewentualnie Ci co bluzgaja dostana za 30 euro ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...