Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trap Music : )

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Ciekaw jestem czy ktoś z użytkowników słucha Trap Music : ) Jeżeli tak to szacunek dla Cb ; ) Znacie jakieś fajne nuty z tego gatunku? Oczywiście ten typ muzyki jest dość trudny do zrozumienia i dość mało popularny/lubiany, więc niezdziw się jak Ci się nie spodoba ten gatunek i pozostaw opinie dla siebie. Prosiłym o odpowiedzi osób, które naprawdę się tym interesują ( jeśli wgl... ).

Przykład :

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Hej!

Ciekaw jestem czy ktoś z użytkowników słucha Trap Music : ) Jeżeli tak to szacunek dla Cb ; ) Znacie jakieś fajne nuty z tego gatunku? Oczywiście ten typ muzyki jest dość trudny do zrozumienia i dość mało popularny/lubiany, więc niezdziw się jak Ci się nie spodoba ten gatunek i pozostaw opinie dla siebie. Prosiłym o odpowiedzi osób, które naprawdę się tym interesują ( jeśli wgl... ).

Przykład :

Waka Flocka Flame, Rick Ross, Gucci Mane, Young Jeezy, Drumma Boy, DJ Toomp, Zaytoven, Lex Luger, Southside, Mike WiLL, Young Chop, T.I.

Opublikowano

Waka Flocka Flame, Rick Ross, Gucci Mane, Young Jeezy, Drumma Boy, DJ Toomp, Zaytoven, Lex Luger, Southside, Mike WiLL, Young Chop, T.I.

Przesłuchałem po 2 piosenki połowy tych artystów co podałeś i to nie jest do końca Trap Music. No chyba że chodzi o konkretne ich utwory. Jak możesz to podaj nazwe piosenki raz z autorem.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...