Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ulepszenie Big Boya

NaveR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nowy post Darkorbit na faceboku.. na moje to brzmi tak..

" big boy powraca z większą siłą, dodatkowe lasery, hitpoins oraz cargo. Wkrótce w sprzedaży

Oryginalny tekst

The Bigboy is back – with more Hitpoints, more Lasers, more Cargo and more bigness!
Soon at a dealership near you.

- Not Suitable for children under 3 years of age. Choking hazard due to small parts and explosives.-
Opublikowano

No to najpierw info o Nonstromo teraz BigBoy to tylko czekać :D

Ale jaki cel ma BP ?

Pewnie chcą przyciągnąć nowych graczy, którzy z łatwiejszymi postępami będą bardziej skłonni więcej zapłacić za dodatkowe korzyści.
Opublikowano

500-posts.jpg

Gz. ^_^

Topic: " big boy powraca z większą siłą, dodatkowe lasery, hitpoins oraz cargo. Wkrótce w sprzedaży

Skoro w sprzedaży, to pewnie za Uri, raczej nie dodadzą nowości i na żadnej nie będą chcieli zarobić. Oby nie śpieszyło im się z dodawaniem, ponieważ Ja np. przyzwyczaiłem się, że nie muszę siedzieć w grze, tylko Bot expi/zbiera boxy. ;)

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

jeszcze do aegisa coś ma być ale nie wiem jeszcze co :P

Dres, który daje jedynie białe paski na statku, co do bonusów, to dopiero dowiemy się w przyszłości. To nie będzie jedynie do Aegis'a, ale również do Citadel'a oraz Spearhead'a ... <_<

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Dres, który daje jedynie białe paski na statku, co do bonusów, to dopiero dowiemy się w przyszłości. To nie będzie jedynie do Aegis'a, ale również do Citadel'a oraz Spearhead'a ... <_<

Pozdrawiam.

to ma być era tytanów czy jakoś takoś, więc będzie pewnie jakiś bonus.

jeszcze do aegisa coś ma być ale nie wiem jeszcze co :P

do całej 3 nowych statków będzie dres.

1.jpg

Opublikowano

Jeszcze tak narobią że bb bedzie lepszy od leonova .

Przydało by sie aby dodali dresy do każdego statku :)

Nowy BB chyba trzeba kupic 4 hale , coś mi sie wydaje xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UP Jeszcze nie wiadomo bo to dopiero wygląd z kodu gry. Gdy wprowadzą je już na serwery to napewno będzie info o tym na forum.

PS: Nie cytuj długich wypowiedzi bo punkty dostaniesz ;)

jp8p35.png
Opublikowano

A może postanowili ulpszyć BB, bo prawie nikt nim nie lata ;] :rolleyes:

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

A może ta hojność z powodów powstawania privów bo wiadomo wiele ludzi odejdzie i po prostu chcą ściągać ludzi .a tak inną drogą jak chcą kasy niech zrobią starego klienta takiego że za wstęp się będzie płacić

Opublikowano

hehe genialne, oprócz tego bonusu 5% to one są do dupy i szpanu co najwyżej, nie wtopie odrazu 100k urki na design który mi powiększa miejsce na ammo którego itak mam kilkadziesiąt milionów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...