Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] - Claw feed

Aqella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie.

Gram już od około półtora roku (z małą przerwą), i jeszcze ani razu nie zdobyłem broni, stroju, czegokolwiek na zawsze (jak kto woli - "na perma"). Co najwyżej 100 toników, lub m16 na 60 dni... na koncie kolegi.

Chodzi tutaj o moje zasrane szczęście, czy po prostu tak został skonstruowany mechanizm, aby ktoś za chuja nic nie wygrał?

Opublikowano

Rób tak, że jeśli w środkowym rzędzie pod rząd będa itemki na perma a po nich zwykle są dwie na czas a potem znowu kolejne na perm. Ja tak robię i w ciągu chyba 3 tygodni gry wygrałem rogi, noże sylwka i drwinę śmiech. Jeśli nie zrozumiesz to napisz.

iuub.png

Opublikowano

Rób tak, że jeśli w środkowym rzędzie pod rząd będa itemki na perma a po nich zwykle są dwie na czas a potem znowu kolejne na perm. Ja tak robię i w ciągu chyba 3 tygodni gry wygrałem rogi, noże sylwka i drwinę śmiech. Jeśli nie zrozumiesz to napisz.

Ja nie rozumiem możesz wytłumaczyć :P bo mam podobne "szczęście" do kolegi xD

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Takie gówno nic mi nie pomaga, robię to już dobre kilka miesięcy, czekam na itemki "z gwiazdką" i dupa. O ile pamiętam raz było ich 7 gdy zatrzymałem - oczywiście claw mi jebnął manierke na 1 dzień. Wyczytałem 3 dni temu, też o jakichś "najczęściej" wybieranych polach, ale nic to nie daje.

@Tamponik

Pisz w temacie, co i jak - Nabijesz sobie posta.

Opublikowano

Hmm... spróbuję tak: [ ]

[ ***] Te nawiasy to paski clawa czyli dolny, górny i środkowy.

[ ] Jeśli w środkowym masz trzy gwiazdki pod rząd to po tym jak

one sobie "przejdą"

najczęściej wyskakują 2 rzeczy na dni a zaraz po tych dwóch

jest często kolejna

seria tych z gwiazdką więc jeśli ten drugi bez * prawie przejdzie to klikamy stop

Nie daję 100% gwarancji że działa ale mi to bardzo pomaga na innych kontach też tak zbieram darmowe rzeczy. Czasami idzie w góre ale i tak to chyba najlepszy sposób, poznaj uroki darmowego i dokup kolejnego ;)

iuub.png

Opublikowano

Nie ma żadnego znaczenia kiedy naciśniesz STOP, rób speedclawa, mniej emocji :) Na kontach, które mają już 30 też nic nie losuję na zawsze. Mam parę kont pobocznych z 1lvlami, głównie pod VP i na nich co rusz to dropi na zawsze. Takie uroki bugfield heroes.

Opublikowano

Osobiście wiem ( ma się 30 kont ) że o dziwo na 30lv nic a nic nie dropi, a na 7 kontach, 1 lv świrzaki, dostają co chwilę broń,koszuleczkę itp, coś mi się wydaję że panowie i panie z ea bfh chcą zachęcić żeby grać na tym koncie (jak co to tylko moje przemyślenia).

Co do claw nie ma sposobu, tak jak UP@ Googlus powiedział że claw wie co dropnie.

mhraed.png

Opublikowano

Ja robie tak najpierw biore szybkość pazura na najszybszy a potem wybieram postać i start, od kąd zaczołem robić speedclawa wygrałem 3 razy z rzędu rzeczy na zawsze, rób speedclawa :)

Opublikowano

Możecie wymyślać techniki, jakieś obchodzenie clawa ale prawda jest jedna. Nie ma znaczenia kiedy naciśniemy STOP, czy wybieramy speed czy slow, skrypt wie co wylosujemy niezależnie od tego, co byśmy robili. Małe poziomy dostają więcej rzeczy na zawsze, to wiadome. Po co ? Zachęta do grania i próba przekonania, że to nie p2w. Konta starsze są dymane i tyle. Po wprowadzeniu clawa był spory flame, że trzeba czekać, naciskać STOP, znowu czekać. Twórcy postanowili wprowadzić speed clawa, przyznając że to to samo. Wszystkie te sposoby są co najmniej śmieszne.

Opublikowano

@UP

Dokładnie.

@TOP

Nie ma żadnych sposobów. Claw wie, co wylosujesz, nie zmienisz niczego klikaniem przycisku w różnych momentach, czy nawet miejscach. Nie istnieją - do tej pory - Hacki do Clawa. Musisz mieć po prostu szczęście ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zamknijcie ten temat.

Wszystko było już wyjaśnione 2 posty wyżej.

Wszelkie kolejne posty typu "Nie ma żadnych sposobów" będą zgłaszane jako spam - Patrz na 2 zdanie.

Opublikowano

Mi co drugi-czwarty dzień coś na perma dropnie czasem to miesiąc nic fajnego a czasem że dwa dni z rzędu coś super. :) Kwestia szczęścia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...