Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fish bot pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie mozna jak najlepiej lowic na fb na pl aby bana nie dostac? Chodzi mi oto czy mozna odpalic fb i jakos sie tepnac w skale albo cos. Chodzio oto zeby jak najdluzej pobotowac

Opublikowano

Najlepiej bocić jak jest dużo osób koło Ciebie. Wtedy mniejsze ryzyko, a jak wejdziesz na jakąś skałę to wystarczy, że ktoś ss zrobi.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Tak tylko ludzie mnie nie zlapia a jak zobacza ze lowie to oleja bo kto bd tracil czas na jakiegos bota, tylko chodzio oto zeby gm nie zlapal bo raz lowilem to 20-30min i gm napisal na pw a ja nie odpisywalem chociaz mialem na kamerze ustawione ze jak gm zobaczy to ma lognac i bana dostalem . Wiec jak polecacie lowic jakies inne mapy niz m2 czy cos?

Opublikowano

1. Łów zawsze w m1, tam gdzie dużo ludzi.

2. Nigdy nie łów w nocy, wtedy jest najmniej ludzi i najczęściej lecą bany.

3. Miej kilka postaci 30lv i łów 1, zmieniaj ją co 3/4h.

4. Nigdy nie handluj botem z główną.

5. Nie ustawiaj w modzie aby wylogowywało gdy napisze Gm, bo to nie ma sensu.

Ja trzymam się tych zasad od przeszło 4 tygodni i ciągle na tych samych postaciach. :)

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...