Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki Hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę wybrać hosting ale nie mogę znaleźć dobrego i taniego.Tak znam Craftserve ale i tak piszcie :D

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Arcymistrz
Opublikowano

Mineserv ew. pukawka

Hostingi dobrze zrobione i znane, serwery dobrze chodzą, a ceny są w miarę, ale ich wysokość nadrabia stabilność serwerowa

Opublikowano

Mineserv nie wiem czy uciągneło paczke którą zrobiłem.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

1.Craftserve.pl

2.Mineserv.eu

3.OwnSerwers.pl

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Zastanawiam się na Mineserv i Craftserve.

mineserv.eu !

mają teraz event -50% więc jak się pośpieszysz to jeszcze zdążysz.

Na ile? Za miesiąc będzie trzeba znowu tyle płacić ile jest ustalone.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Sprawdź naszą ofertę na http://CraftHost.pl

Oferujemy najwięcej pamięci RAM, aż 125MB pamięci RAM na każdy slot serwera gry, najwięcej przestrzeni dyskowej na dyskach SSD oraz jako nieliczni zadbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera wykonując backup danych co 6 godzin. To tylko część zalet naszego hostingu. U nas nie kupujesz w ciemno. Zamów darmowy, 24 godzinny serwer testowy i sprawdź nas.

Opublikowano
Fiberhost.pl

Dlaczego?

Po pierwsze jest to FIRMA! Więc na pewno nie zniknie i twój serwer będzie cały czas dostępny.

Mają dobre maszyny z dyskami SSD które znacznie lepiej niż HDD!

Mają najniższe ceny.

Ich Biuro Obsługi Klienta odpisuje po 5-20 minutach.

Nie ma żadnych lagów.

Mają bardzo dobry Panel.

Na bieżąco robią konkursy

MAJĄ ITEMSHOP! ZA DARMO!

Wysokie stawki SMS

Tutaj ich cały Panel i opis:

A i na fb czesto robią konkursy, albo rozdają kody rabatowe !

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci Pukawka.pl.

oferty współpracy, niskie ceny.

Sam posiadam tam 100 slotowy server i jest 0 lagów.

Świetny kontakt, jak i pracownicy.

Polecam.

v3XaD3F.jpg
Jestem Fifi :364_pineapple:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...