Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czyszczenie myszki :)

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam krótkie pytanko i może troszkę dziwne :) Otóż dotyczy to wyczyszczenia myszy. Posiadam od 2 lat tą mysz:

r3_4.jpg

jeśli ktoś trzymał ją w łapie lub widział z bliska wie, że ma ona mnóstwo "zakamarków" i tutaj pytanie jak ją wyczyścić (kurz przede wszystkim). Odkurzenie tego nic nie da. Myślałem nad sprężonym powietrzem, ale nie wiem czy to najlepszy sposób. A druga sprawa odnośnie czyszczenia tyczy się powłoki myszki. Jest ona inna w dotyku niż normalne myszki. Trochę antypoślizgowa. Przy długim graniu zostaje na niej najzwyczajniej starty naskórek z łapy i dlatego pytam się jak to czyścić. Wilgotna szmata? Jakiś środek?

Opublikowano

Można troszkę wolno ale skutecznie na jakiś gwoździk nawinąć szmatkę i zmoczyć lekko wodą i czyścic rowki a ten naskórek to na każdej myszce prawie zostaje po pewnym czasie xD ja to po prostu szmatka czyszcze.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sprężone powietrze, ewentualnie potem sposób użytkownika wyżej. Tę powłokę możesz wilgotną szmatką wyczyścić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Po prostu bałem się, czy sprężonym powietrzem nie nawalę trochę wody gdzieś do myszki. Z tej puchy nie raz wycieka. Ok spróbuję tak :) Dzięki za pomoc, ale mam prośbę, żeby zajrzeć jeszcze tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/949478-problem-pendrive-odtwarzanie-muzyki/

Może ktoś będzie w stanie pomóc.

temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...