Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zadziała mi MoH: Warfighter?

GoldenDrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakładam ten temat ponieważ chciałbym się dowiedzieć czy MoH Warfighter zadziała mi (bynajmniej na najniższych detalach) na moim laptopie. Chciałbym się poradzić kogoś, żeby nie kupić gry, w którą nie będę mógł grać ponieważ mam za słaby komputer.
A oto parametry:
System: Windows 7 32-bit
Procesor: Intel Pentium Dual-Core 2.00 GHz 2.00 GHz
Karta graficzna: GeForce G105M 512 mb
Pamięć RAM: Zainstalowane 4GB ale dostępne 3GB przez Windows 7 32-bit

Widziałem zalecane parametry, ale w dalczym ciągu nie jestem pewny, jak to będzie.

Dziękuję za odpowiedzi :)

Opublikowano

W najlepszym wypadku pograsz komfortowo na najniższych detalach.

Procesor jest trochę za słaby, reszta parametrów ujdzie.

Opublikowano

powinno ci zadziałać, ale polecam zmienic windowsa, na x64, ze względu właśnie na RAM. Ja mam 4 i podobną konfigurację. Mam jeszcze obawy co do procesora, poniewaz ja gram sobie na średnich, ale procesor mam 3.2 GHz. Możesz próbować ale tylko na minimalnych. Pewności nie możesz mieć.

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Nie nakłaniam do piractwa, jednak dobrym pomysłem było by pobranie gry z neta na próbę i jak pójdzie, kupienie :U

shoob.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuje Ci pobrać karaibską wersje, odpalić i zobaczyć a jak zadziała to lecisz do sklepu. Ja tak sprawdzam wszystkie gry zanim kupie, może to i piractwo ale kasa piechotą nie chodzi. Choć szczerze wydaje mi się że na takich parametrach nie pójdzie, po prostu podzespoły są za słabe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...