Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Company of Heroes i firma THQ

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witmann! Na wstępie chciałbym zapytać czy są tutaj jacyś zapaleńcy tej gry ? :) Razem ze znajomymi lubimy czasami pograć w CoH'a, szczególnie na modach, ale ostatnio jest pewien problem i mam pytanie czy dotyczy on też kogoś innego. Otóż nie można się zalogować, lampka cały czas czerwona, oznaczająca tryb offline. Nie wiem czy to mój problem, czy problem z serwerami. Tak myślę, że CoH 2 jest już w produkcji, a do tego firma THQ przeżywała ostatnio problemy, bodajże sprzedali udziały innej firmie. Może to ma coś z tym wspólnego? Ale zdziwiło mnie to, że serwery z CoH nie działają, a gdy wszedłem na dużo starszego Warhammer'a 40K mogłem normalnie grać na multi. Wypowiadajcie się :)

@EDIT

Pomyliły mi się zakładki na przeglądarce i napisałem temat w dziale DoW. Aczkolwiek temat dotyczy tej samej firmy więc jeśli moderator uzna, że jednak nie powinien tu być proszę o przeniesienie do SIngle Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...