Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana IP

DaWid473

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema domyślam sie że duzo osób na tym forum potrzebuje czsami zmienic IP a więc mówisz i masz to jest plik wsadowy który zmieni twoje IP w mniej niz minute ;p

Niestety niemoge wstawić tego w załączniku wiec chetni niech piszą na moje GG 9034488

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

zmienic ip mozna tez tym programem:

Link

@EDIT

Jak Coś To Skan Jest Na Mediafire ^ (link) dla niepoinformowanych

Opublikowano

Ja mam pytanko dotyczące ip.

Jeżeli zbanowali mi konto to czy po zmianie IP jest mozliwe odblokowanie tego konta ?

Jeżeli tak to prosze o dokladna instrukcje jak to zrobic

dam 5* prosze.

preview.png
Opublikowano
kurde szkoda ;P

a czy mozna w jakis sposób odblokować konto?

Co daje zmiana IP ?

Konto możesz odblokować poprzez http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=9011

A zmiana IP nic ci nie daje

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jezu zmiana IP jest potrzebna naprzykład jak dostałeś bana na IP to zmieniasz IP i po problemie

Opublikowano

Włączyłem pisało Please Wait...... i poczekałem z 2 sekundy i już.Wchodze na forum www.knights.sztab.com/forum i nadal mi pisze

Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji

Mówie wam to ściema nie zmienia IP !!!!!!!!!

Znawca
Opublikowano

Wiesz, bo byłeś ciągle zablokowany, usuń całe cookie, wszystkie prywatne dane, następnie zmień ip i wtedy będzie chyba ok.

Motiross patrząc na Twoje posty to piszesz pełno nie potrzebnych, ogranicz się do minimum, bo większość to spam...

Opublikowano

Jak ktoś ma router ---> wyłączyć i włączyć , IP zmienione.Jeśli nie mamy przez modem dostawcy , wystarczy zresetować komp.Więc ogólno przyjęta zasada że Neostrada ma zmienne IP jest częściowo fałszywa jak dla mnie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Znawca
Opublikowano

Moderator powinien przenieść to do General Discussion, ponieważ k2 nie daje bana na ip...., a ten program może się przydać np. do rapidshare.

A tak poza tym dla wielu osób cytat z regulaminu ogólnego dotyczącego sygnaturek, pkt 2

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

I dodatkowo proszę o uspokojenie usera motiross25 warnem, ponieważ posiada wiecej niż 5 linijek, spamuje i pisze post pod postem.

Opublikowano
Jak ktoś ma router ---> wyłączyć i włączyć , IP zmienione.Jeśli nie mamy przez modem dostawcy , wystarczy zresetować komp.Więc ogólno przyjęta zasada że Neostrada ma zmienne IP jest częściowo fałszywa jak dla mnie.

W przypadku WarRock'a można przyjąć, że Neostrada ma zmienne IP.

18590in5.png19895zf8.png

868kl0.png4016gm1.jpg

.............................

42005422yn7.jpg

Ponoć "98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u". Mnie dziwi tylko to, że na tym forum 98% piszących to te pozostałe 2%

Nie lubię graczy korzystających z hacków. Niech mój ostatni post będzie dla nich nauczką.

http://s1.battleknight.onet.pl/index.php?l...ef=MTEwMDUyMA==

Opublikowano

a co do tego odblokowywania konta to pisaliscie ze trzeba miec premium a jak ja kupywalem bronie w marketplace to nie bedzie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...